Mistä tietää oman rintaliivikoon?

Kun nyt ollaan alusvaatteista puhuttu parin postauksen verran, ajattelin vielä antaa pienen vinkin monia askarruttavaan kysymykseen.

Tällä sivustolla voit käydä laskettamassa oman kokosi. Se tulee vieläpä usean eri maan kokotaulukon mukaan. Sivusto on englanninkielinen, mutta aika itsensä selittävä, joten kielitaitoa ei oikeastaan tarvita.

Mittaustulokset voi antaa joko senttimetreinä tai tuumina. Mittauksen aikana voi sivuston mukaan käyttää toppaamattomia, kaarituettomia liivejä, joiden päältä mitataan (ei liian tiukasti). Mitata kannattaa peilin edessä, jotta mittanauhan saa pidettyä vaakasuorassa myös takana. Ja ei kun mittailemaan...


Täytyy nyt kuitenkin vielä sanoa, että eri liivimerkeillä saattaa olla hyvinkin erilaiset mitoitukset toisiinsa verrattuna ja mittauskin voi välillä hieman mennä vikaan, joten mitään kiveenhakattuja eivät tämänkään sivuston tulokset ole. Itse olen esim. hieman eri mieltä sivuston antamasta koosta. Itse otan mielummin pienemmän ympärysmitan ja suuremman kuppikoon liivin kuin tämä sivusto näyttää, koska liivi kuitenkin venyy aina käytössä. Joten kriittisyyttä peliin tässäkin suhteessa:)

kuva

2 kommenttia

  1. Todella hyviä vinkkejä rintaliivien valitsemiseen ! Kiitos:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Oleppa hyvä:) Ja löysin pikaisesti vielä yhden postaukseni, jossa käsittelen vielä hieman tarkemmin rintaliivien ostoa: http://stylespots.blogspot.com/2011/09/going-under.html

    (näköjään otsikoiden keksiminen ei ole vahvin puoleni, kun edellisetkin liivejä koskevat postaukset menevät samalla nimellä:D)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig