Melkein, muttei ihan

Kadut alkavat olla jo kohta sulat. Käveleskelin eilen pitkästä aikaa puolentoista tunnin matkan kaupunkiin ja suurin osa kävelytienkin pinnasta oli paljaana. Ihan vielä ei pyöräilykausi minun kohdallani ala, mutta pian.. Kunhan kaikki jää on poissa ja kadut lakaistu irtosorasta. Minun huomiointikykyni liikenteessä on hiukan vajavainen, joten en halua ottaa mitään ylimääräisiä riskejä pyörällä kaahaillessa.

Tänään aamupäivä on varattu koulujutuille ja iltapäivällä ajattelin tehdä pitkästä aikaa vierailun lähikirppikselle. Kertoilen teille, jos jotain kivoja löytöjä teen.

Aamua piristi pieni korttiyllätys blogiystävältäni Onnelilta. Kiitos kaunis! Laitan hyvän kiertämään tavalla tai toisella! Vähemmän kiva yllätys postissa oli kutsu ensimmäiseen ikäryhmäseulontaan.. tästä kait se vanhuuden odottelu sitten alkaa;)


Postista puhuttaessa sain myös pari päivää sitten meikkivoiteen, jonka Strawberrynetin superalesta 13 eurolla bongasin. Ainakin tähän mennessä olen ihan tykännyt - yksi luonnollisimman näköisistä meikkivoiteista, joita olen kokeillut (jos iho on kunnossa). Tahtoo kuitenkin kerääntyä kuiviin kohtiin, joten on pidettävä huolta huolellisesta kuorinnasta ja kosteutuksesta tämän kanssa. En tämän kummempaa tuotearvostelua tästä kirjoita, kun kyseessä lienee myynnistä poistuva tuote. Sävy on siitä mielenkiintoinen, että kädelle kaadettaessa se vaikuttaa hieman tummalta, mutta iholle hierottaessa se vaalenee selkeästi. Sävy 101 Pearl ivory on siis oikein sopiva minunkin kalkkilaivan kapteeni-iholleni.


Jaarittelut sikseen.. ihanaa, tuulisen aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

PS. Kävinpä muuten katsomassa Gina Tricotissa tuon What happened postauksen yläosia ja voihan jaiks!! Eipä kuvat aina kerro ihan koko totuutta:)) Ei tehnyt mieli edes sovittaa.

2 kommenttia

  1. Kiva että tulivat perille! En ehtinyt aiemmin tänne kurkkimaan. Ensi viikolla työhaastattelu opetusnäytteen kera joten entistäkin vähemmän kuluu aikaa blogien parissa.

    VastaaPoista
  2. Onneli: Voi tsemppiä kovasti haastatteluun!! Hyvin se menee ja mitäpä vaikkei menisikään:)) Kevät on kiireistä aikaa ja itselläkin on blogien seuraaminen kyllä ihan minimissä.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig