flatter than a pancake

Kuten eilen lupailin, tässäpä olisi matalia kenkiä niiden iloksi, joiden ostoslistalle ne tänä keväänä kuuluvat. Parhaat valikoimat olivat ehdottomasti asoksella, mutta kyllähän noita kivoja vaihtoehtoja näytti löytyvän muualtakin:

Kuvat & kengät: hm.com / zara.com / nelly.com (timeless) / brandos.fi (svea) / asos.com (DV, asos maybe & F-Troupe)

6 kommenttia

 1. Oih... nyt iski kenkäkuume! :)

  VastaaPoista
 2. Kati: Heipä hei, kaima:D Mullakin alkaa olla tämän kevään kenkätoivelistalla jo vähän liikaa vaihtoehtoja! Ihanaa kun nettikauppojen aikakaudella on kyllä mistä valita:))

  VastaaPoista
 3. Kiitos matalista kengistä! Itselläni on jaloissa vakavia rakennevikoja, ja lääkäri on kieltänyt kaikki mahdolliset korot. Varsinkin juhliin on hankala löytää jalkineita, herrainkengätkään eivät tunnu tarpeeksi juhlavilta häihin.

  VastaaPoista
 4. Salla: Hui kamalaa! Hurjaa jos ei yhtään saa korkoa käyttää!! Onhan tietysti balleriinat, mutta ne ei varmaan taas sitten tue sitä jalkaa kovin paljon.. Asoksella oli muuten sellaisia tosi kauniita pitsirei'itettyjä herrainkenkiä - olisikohan niissä ainesta hääkengiksi!?

  VastaaPoista
 5. En ole uskaltanut nettikaupoista tilata kenkiä koskaan, jalkani kun ovat kovin ailahtelevaiset lestien sietämisen suhteen. Päkiä onneksi varoittaa useimmista epäsopivista kengistä heti sovitettaessa, eli olen aika hyvin oppinut jalkojeni tarpeita.

  Vagabondilla on onneksi kivannäköisiä herrainkenkiä myös, sillä
  Vagabondeista ja Converseista (!) kintut tuntuvat pitävän eniten. Periaatteessa niilläpä sitten olen muutaman vuoden kävellyt. Korkokielto on voimassa loppuelämän ajan, eli tähän on totuttava. :)

  VastaaPoista
 6. Salla: No eipä tuossa varmaan sitten muu auta, kun luopua koroista haikailusta:) Onneksi olet löytänyt jaloille sopivia merkkejä!!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig