down under

Keväällä vaatekaappia uudistaessa olisi hyvä muistaa myös alusvaatteiden päivitys. Vanhat, kulahtaneet alusvaatteet roskiin ja uutta tilalle. Alusvaatteita ei voi käyttää vuosikausia kuten muita vaatekappaleita, joten hyvä nyrkkisääntö on aina heittää alusvaatteita saman verran vanhemmasta päästä ulos, kuin uusia tulee ostettua.

Alusvaatteiden tehtävänä on suojella, muotoilla, tukea ja peittää. Naisen vaatekaappiin olisi hyvä kuulua niiden alushousujen ja liivien lisäksi hyvä alusmekko ja mahdollisesti myös alushame.

Ja mikä ihaninta; vaikka pukeutumistyyli olisi kuinka pohjoismaisen pelkistetty tahansa, alusvaatteet ovat hyvä tilaisuus vähän revitellä! Tässäpä inspiraatiota kevään alusvaatehankintoihin:Kuvien alusvaatteet: Mimi Holliday by Damaris
Osa alusmekoista & yöpaita: Jenny Packham
Tuotekuvat: net-a-porter.com

4 kommenttia

 1. Mulla on tapana päivitää alusvaatelaatikkoa talvella, sillon kun on se kaikista kylmin aika ja toppavaatteet ym. Kun itse tietää että siellä vaatekerrosten alla on jotain nättiä/pitsistä/naisellista/seksikästä niin tuntee ittensä edes vähän naiseksi :)

  VastaaPoista
 2. amelié: oi, tuokin on aika ihana ajatus kaamosta piristämään:)

  Itse taidan toimia tässä asiassa pragmaattisemmin... kun keväällä vaatteet vähenee, tulee alusvaatteiden päivityskin jotenkin muka ajankohtaisemmaksi. Vaikka eipä noita kesälläkään nyt sen kummemmin tule vilauteltua ;D

  VastaaPoista
 3. Mulle kaikki alusvaatteiden vilkkuminen tai paidan läpi näkyminen on iso no-no! Mutta se piristää kummasti kun tietää että ne on siellä alla, vaikkei niitä kukaan muu näkiskään :)

  VastaaPoista
 4. amelié: No sehän se!! Nehän on ensisijaisesti kuitenkin juuri omaksi iloksi ja pieneksi kivaksi salaisuudeksi... ja moni kait siksi jättää alusvaatteisiin investoinnin kun ei niitä kukaan kuitenkaan näe (kuin ehkä se puoliso tai poikaystävä). Mutta miten paljon kivempi fiilis siitä tulee kun on upeat ja istuvat alusvaatteet vaikka sitten sen työasun tai talvivaatekerrosten alla:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig