winter hair care - XZ tyrniöljyhoito

Sain jokunen aikaa sitten (ystävältäni, en ko. yritykseltä) kokeiltavaksi XZ tyrniöljyhoidon. Hoito ei olisi voinut tulla minun kohdallani parempaan aikaan, koska hiusten pituuksien värjäys sai erityisesti latvat kuivumaan täysin.

Tämä tuote maksaa vajaa 5€ 75ml ja sen pitäisi olla aika hyvin saatavissa - itse olen nähnyt tämän tuotteen omassa lähiruokakaupassani:


Itse olen käyttänyt tuotetta kerran, ja ainakin minun käyttömäärälläni tuote tulee riittämään useampaan, kuin viiteen käyttökertaan. Jätin tuotteen yöksi hiuksiin ja päänahkaan (suojaten tyynyliinan pyyhkeellä), ja huuhtelin vasta aamulla pois. Öljyhoito piti aikalailla kaikki lupauksensa - hiuksista tuli kiiltävämmät, öljy kosteutti talven kuivattamaa päänahkaa, ja poisti muotoilutuotekerääntymän hiuksista, tehden niistä kevyet ja ilmavat. Oikeastaan ainut pieni miinus tulee voimakkaasta tuoksusta. Minua se ei mitenkään älyttömästi haitannut, vaikka nukuinkin tuotteen kanssa, mutta herkkänenäisiä voi haitata.(Selvennetään nyt vielä, että tuoksu ei siis mielestäni ole erityisen hyvä)

No eroaako tämä sitten kovin siitä muulloin suosimastani, yöksi jätettävästä oliiviöljyhoidosta? Eipä juuri - lopputulos on aika lailla sama, vaikkakin tämä öljy on himpun verran mukavampaa käsitellä (pikkaisen juoksevampaa) ja kätevä purkki helpottaa levittämistä. Tokihan purkin voi hoidon jälkeen säästää ja lorauttaa ne oliiviöljyt sinne sisään! 

Mutta siis kokeilemisen arvoinen tuote!

2 kommenttia

  1. Kyllä, mainio tuote! Itse olen tykännyt tuosta etenkin kesäisin, kun hiukset säkkäröityvät siitä, että ramppaan järvessä alati. Jotenkin sen fiilis sopii käytettäväksi kesäisessä rantasaunassa.

    VastaaPoista
  2. Salla: Voi kun tuli ikävä kesää.. :) Mutta juu - kiva tuote, joka oikeasti toimii!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig