Nahkatakki... kokeilu osa 1

Postiluukusta tipahti kuin taikaiskusta nahkatakkipohdiskelujeni jälkeen H&M:n -10% & ilmaiset postikulut kuponki (alenro on 9756 4.3 saakka, jos jotakuta kiinnostaa). Päädyin siihen lopputulokseen, että ehkei se Nellyn sininen keinonahkatakki ole kuitenkaan minua varten. Ja kun sillä 70 eurolla alkaa pari kymppiä lisäämällä jo aitonahkaisiakin takkeja saamaan, niin jätin sitten väliin. Eli kuten lukijani nahkatakkipostaukseen kommentoikin, voi muutamalla kympillä hankkia ihan kivan keinonahkaisen, sitä täydellistä "sijoitusnahkatakkia" odotellessa.

Päädyin sitten kuitenkin värinä siihen mustaan. Kun se vain on niin helppo, eikä minulla itse asiassa edes ole mustaa välikausitakkia. Koska takista, jota olin pitänyt silmällä, oli pienin koko myyty loppuun, päädyin taas nuorten puolelle selailemaan. Sieltä ostoskoriin klikkailin tämän takin mustana, koossa 164:

Eli katsellaan, minkälainen ja kokoinen takki sieltä sitten tulee - voihan sen ainakin sovitella ja laittaa sitten takaisin, jos ei ole hyvä. Minulle kun henkkiksen paketit tulevat sadan metrin päähän R-kioskille, niin sieltä on (liian) helppoa tilailla juttuja ihan vain sovitukseen. Minulla on ennestään yksi 158 cm takki ja Henkkiksen 164 cm paita, joten kuvittelisin, että koko voisi olla kohtuullisen nappiin. Let's see!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig