Lana Del Rey's hair

Suuret, ilmavat, aukiharjatut kiharat ovat olleet viimeisen kuukauden aikana minulle "se juttu". Ensimmäisenä päivänä hiusten pesun jälkeen taiteilen suoristusraudalla suuret kiharat ja kihartamisen jälkeen aukaisen kiharoita vetämällä sormia hiusten läpi. Tuloksena ihanan pöyhkeä, hieman eroitellumpi, mutta silti luonnollinen kiharakampaus.

Toisena päivänä harjaan hiukset läpi, ja lopputulos on pehmeä, hieman loivempikiharainen kampaus. Hiusten pinta on "satiinisempi" verrattuna ensimmäisen päivän kiharaan. Pehmeä ja houkuttelee koskettamaan.

Kolmantena päivänä kiharat ovat miltei jo kadonneet, mutta hiukan volyymiä ja rakennetta on jäljellä - latvoissa aavistuksen verran taipuisuutta. Harjaan hiukset läpi, tupeeraan hieman juuresta ja sitaisen hiukset pehmeästi kiinni tai kiinnitän sivuhiukset pinneillä taakse. Luonnollinen, bed head look on valmis.

Vaikka kiharoiden teko suoristusraudalla onkin hieman vaivalloista, palkitsee pieni vaiva kolmen päivän pesuvälillä ja ihanalla tekstuurilla, jota voi käyttää hyväksi kampausten tekoon seuraavina päivinä. Pidän suoristusrautakiharoista niiden volyymin, mutta myös epätäydellisyyden vuoksi. Yksikään kihara ei ole samanlainen ja hiukset näyttävät elävältä.

Suurten kiharoiden ehdoton kuningatar, ja tämänhetkinen hiusidolini on Lana Del Rey. Kaikki suoristusrautakiharoiden 3 vaihetta kuvina:


Yksi asia, mihin erityisesti olen hänen hiuksissaan ihastunut (ja mikä on pikkuhiljaa ujuttautumassa taas pitkästä aikaa hiusmaailman trendiksi), on hiusten mattatekstuuri. Jotenkin virkistävää superkiiltävien ja sileiden hiustrendien jälkeen!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig