Juhlamekkodilemma

Minulla olisi tässä keväällä kaksi juhlaa, joista ajattelin selvitä yhdellä mekko-ostoksella. Molemmat tapahtumat ovat omalla, hieman eri tavalla spesiaalit, mutta uskoisin samalla mekolla kuitenkin pärjääväni. Juhlallisuusaste määräytyy tietysti juhlavamman tapahtuman, häiden pohjalta.

Haluaisin mekon olevan polvet paljastava (muttei kuitenkaan yhtään lyhyempi) ja sävyltään vaalea. Ei tietystikään valkoinen ja mustia mekkoja löytyy hätätapauksessa ihan omasta takaa, enkä pidä mustan käyttöä häissä sopivana muutenkaan. Saa olla kuviota, muttei ehkä tarvitsisi. En haluaisi yläosan liian paljastavaa, vaan jonkinnäköiset olkaimet pitäisi vähintään olla. Kivan naisellinen, muttei liian seksikäs. Mitään ihan huippujuhlavaa mekkoa en halua toisten, hieman rennompien juhlien vuoksi. Asusteilla pitäisi saada sitä juhlavuusastetta siis muokattua.

Ongelmana on se etten ole löytänyt ahkerasta metsästyksestä huolimatta MITÄÄN sopivaa. Ja olen aika tehokkaasti kolunnut netin läpi mekkoa etsiessäni. Näinköhän sitä joutuu alkaa itse mekkoa ompelemaan.. Jos näin käy, suunnittelin mekkoa laskeutuvalla kankaalla, rennolla yläosalla ja vinoon leikatulla alaosalla - jotakin tähän tyyliin:

2 kommenttia

  1. Täytyy vinkata yhdestä omasta suosikkinettikaupastani, jossa on samantyylisiä mekkoja kuin tuo ihana piirroksesi.:)

    http://inlovewithfashion.com/

    VastaaPoista
  2. MouMou: Kävin muistaakseni kyllä tuonkin kaupan tsekkaamassa, mutta mekkoset taisivat olla siellä hieman lyhyenpuoleisia.. Pitääpä käydä kurkkimassa vielä uudelleen, nyt kun oikein suosittelit:D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig