Faking it...

Nyt seuraa jotain, mitä en ainakaan muista koskaan blogini historiassa tapahtuneen. Voin toki olla väärässäkin. Eli eilisen illan asun lavastus. Olin kaverin kanssa Popparissa katsomassa Virtasen Piian keikan ja asuksi valikoitui Panic in Paradisen pillifarkut, H&Mn pusero, Patrizia Pepen jakku ja Ellokselta tilatut kengät:

Huomasin muuten, että minulta puuttuu sellainen rennompiin iltamenoihin sopiva keskikokoinen laukku. Pienempiä biletyslaukkuja ja isoja päivälaukkuja löytyy kyllä. Nappasin sitten mukaan H&Mn mustan kiiltonahka clutchin, josta kyllä tykkään, mutta kyseisen mallin hihnattomuus aiheuttaa aina menossa pieniä ongelmia.

Kihartelin hiuksia suoristusrauhdalla - sillä kun saa sellaiset kuohkeat, suuret kiharat. Kuvissakin ne vilahtavat. Yön yli nukuttuna tosin.

Ranteisiin vielä sujautin kirpparilta löytyineitä aarteita. Lienee jonkun matkamuistoja jostain etelästä..


Asu oli ihan hyvä valinta, koska Poppari on (ihanan) hyvin ilmastoitu tuollaiseksi pienemmäksi paikaksi, joten jakkua todella tarvitsi!

Ihanaa viikoloppua kaikille<3

ps. pienenä sivuhuomautuksena... katsokaapas tuota kultaista rannerengasta vähän tarkemmin. Siinä on toisella puolella nais- ja toisella miesfiguuri. Ja miehen manly part on korussa aika "voimakkaasti edustettuna" ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig