Stacking rings

Yksi lempitrendini korujen maailmassa on viimeaikoina ollut "stacking rings" eli sormusten kerrostaminen. Suunnittelijat ovat onneksi lähteneet mukaan tähän trendiin ja myyvät sormussettejä, mikä tietysti helpottaa kuluttajan arkea:)

Sormussetit voi koota myös itse. Itse sormusten on hyvä olla aika hentoja, mutta niissä voi kyllä olla kiviä ja muita yksityiskohtia. Tässäpä inspiraatiota kerrostamiseen:


Monica Vinader (net-a-porter 374,94€) - H&M (hm.com 2,45€) - Romwe (romwe.com 8,81€) - Mathias Chaize (net-a-porter 49,50€)

2 kommenttia

  1. Olen aina kokenut sormukset kaikista ongelmallisimmiksi asusteiksi, koska niiden kohdalla laadulla on todella suuri merkitys - hintavatkin ei aitoa kultaa ja hopeaa olevat sormukset (kuten Pilgrim) kestävät käyttöä huonosti eli ovat huono sijoitus.

    Opiskelijana ei myöskään ole varaa aitoon tavaraan, olenkin itse tyytynyt käyttämään entiseltä työkaverilta ostamiani 70-luvun kultasormuksia. Valmistumista odotellessa, kultahan on hyvä sijoituskohde :)

    VastaaPoista
  2. kaisu: No näinpä juuri! Minullakin sormusten olisi hyvä kestää esim tiskausta kun en niitä koskaan pois muista ottaa ja epäaidothan eivät sitä kestä. Toisaalta siksi juuri kannattaa epäaitoja sormuksia ostaessa mielummin ostaa sitä henkkistä kuin vaikka Pilgrimiä - ainakaan se parin eron sijoitus ei niin paljoa harmita.

    Itse olen jonkin verran näin opiskelijanakin ostanut hopeakoruja. Niitä kun voi löytää vielä ihan kohtuuhintaan. Kulta sen sijaan menee kyllä minunkin budjetin ylitse niin että humisee:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig