Not so Wet and a bit too Wild

Jos muistatte vielä maskarapostaukseni epätoivon, saatte nyt tavata yhden sen aiheuttajan. Nimittäin Wet n Wildin MegaLenght Mascaran Waterproof versiona. Avaanpa sanaisen arkkuni myös samaan aikaan ostetusta rajaustuotteestakin, mutta otetaan maskara ensin käsittelyyn.


Sanottakoon nyt vielä, että rakastan Wet n Wildin luomivärejä ja mielestäni ne lyövät laudalta monet, kalliimmat merkit! En siis ole lyttäämässä koko merkkiä, mutta pidän tärkeänä, että blogeissa puhutaan myös niistä huonoista kosmetiikkakokemuksista.


Maskara myytiin sinetöidyssä tuubissa, mutta tuntui jotenkin kuivahtaneelta. Maskaramassa alkoi varisemaan lähes heti ripsiin kuivuttuaan. Toisaalta siveltimen harjaksiin ei tuntunut tulevan riittävästi maskaramassaa, jotta ripsiin olisi saanut edes jotain näyttävyyttä. Tätä maskaraa on turha yrittääkään kerrostaa. Märkänä kerrostaminen ei tällä (muoviharjaksisella) aplikaattorilla onnistu ja jos antaa maskaran hieman kuivahtaa, tulee varisemisongelma esiin ja vieläpä moninkertaisena. Maskara siis varisi poskille päivän aikana ja sen lisäksi siirtyi ripsien kärjistä yläluomelle. Pituutta tämä maskara ei minun ripsiini tuonut. Suoraan sanoen teki mieli heittää tuubi parin kokeilukerran jälkeen suoraan roskikseen. Yritän kuitenkin käytellä tätä vaikka sitten noilla ruokakauppareissuilla... Tämä ripsari oli jossain siellä 5€ tuntumassa, mutta trust me - sen 5 euroa voitte käyttää paljon paremminkin!!

Syy miksi WnW:n hyllylle pari kuukautta takaperin päädyin, oli H2O proof liquid liner, jonka joku mainitsi blogissaan luottotuotteekseen. Itse olin vailla nestemäistä rajaustuotetta, joten edullinen hinta ja blogisuositus sai minut tämän ostamaan.


Tämän(kin) tuotteen yksi suurimmista ongelmista on applikaattori. Ensinnäkin "sivellin"osa on kivikova. Se ei ime itseensä tuotetta, eikä se taivu lainkaan, mikä tekee rajaustuotteen lisäämisestä äärimmäisen vaikeaa. Tuotetta vain klönttääntyy "siveltimen" pintaan, "sivellin" jättää kovuutensa vuoksi piirretyn viivan keskelle vaalean alueen. Jotta jäljestä tulisi edes jotenkin siistiä, joudut pyyhkimään ylimääräistä tuotetta pullon kaulaan, mikä puolestaan yhdistettynä siveltimen kovuuteen ja imuttomaan pintaan aiheuttaa sen, että joudut ottamaan koko ajan uutta tuotetta tuubista. Jos taas väsyt ja päätät vain piirtää paksumman viivan "sivellintä" pyyhkimättä, siveltimen kovuuden ja hallitsemattomuuden vuoksi tuotetta siirtyy ja kuivuu ripsiin, mikä saa ne klimppiintymään. Paksumpi rajaus siirtyy päivän mittaan oikeanpuoliselle, raskaammalle silmäluomelleni. Tuote haisee TODELLA pahalle ja tuntuu silmäluomilla kuivuttuaan. Eli edelleen - voit käyttää tähänkin tuotteeseen kuluvat 5 euroa paljon paremmin!

Jos nyt olet jostain syystä mennyt tuotteen ostamaan, etkä siitä pidä, suosittelen kokeilemaan tuotteen levittämistä geelirajaukselle takoitetulla, ohuen ohuella siveltimellä. Ainakin saat näin kontrolloidun ja siistin lopputuloksen. ("sivellin" ei siis koostu sivellinharjaksista, vaan on ennemminkin jonkinlaista kovaa, huopatussin tyyppistä materiaalia - ilman huovan imukykyistä ominaisuutta tosin)

Sanomattakin lienee selvää, että vaikka molemmilla tuotteilla on taipumus vaeltaa päivän mittaan niille kuulumattomiin paikkoihin, on niiden poistaminen illalla uskomattoman vaikeaa.

2 Wet n Wild products I really didn't like and can't recommend them to anybody. This mascara falkes under my eyes, I don't get enough product to get anykind of drama in my lashes and it transfers to my browbone during the day. With the liner the main problem is the applicator which is rock hard. It makes applying this liner almost impossible. Liner smells awful and you can feel the product on your eyelids. Thumbs down for both of these products!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig