New boots

Nahkasaappaani vetoketju levisi käsiin toissapäivänä, joten isukki päätti ostaa minulle uudet kengät rikkoontuneiden tilalle. Päädyin polviin ulottuviin, klassisen mallisiin, matalakantaisiin saappaisiin, jollaisista olen haaveillut jo pidemmän aikaa.


pics/kuvat: Roosa J

Jossain vaiheessa mietiskelin ylipolvensaappaita, mutta tulin siihen lopputulokseen, että näin lyhyelle ihmiselle se pituus ei vain ole kovin imarteleva.

My old leather boots broke before new year, so my dad decided to buy me new shoes. I wanted knee high boots with classic look.

6 kommenttia

 1. kauniit uudet! mutta eikö suutari olisi auttanut vanhoja saapikkaita? :(

  VastaaPoista
 2. Salla: Varmasti olisi auttanut ja tulee auttamaan, mutta valitettavasti kotikylässäni ei suutaria enää ole, enkä muita kenkiä mukaani ottanut, joten kengät piti jostain saada että pääsi liikkumaan:) Tarkoituksena on kyllä viedä, nyt kun taas kaupunkiin palasin, vetskarit vanhoistakin vaihtoon! Ne kun kuitenkin ovat hieman arvokkaammat kuin uudet tulokkaat ja oikeaa nahkaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä! Minä säikähdin siis suotta ;)

  VastaaPoista
 4. Salla: Heh:D Juu, ei kyllä ensimmäisenä tulisi mieleen heittää nahkasaappaita roskiin ihan vain vetskarin vuoksi!

  VastaaPoista
 5. Ajattelinkin, että susta en tuommoista kyllä voi uskoa - mutta kaikennäköistä täällä blogimaailmassa välillä näkee, tiedäthän... :)

  VastaaPoista
 6. Salla: No joo... kaikennäköistä piipertäjää taitaa mukaan mahtua;) Mutta itse tosiaan pyrin tekemään aina hieman pitkäikäisempiä ostoksia, huoltamaan niitä hyvin ja sitten mahdollisuuksien mukaan korjaamaan, tuunaamaan tai lahjoittamaan eteenpäin, jos käyttöä ei löydy.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig