last summer - this summer

Tulevan kevään ja kesän muoti 2012 on jatkumoa viime kesään. Samat vaatekappaleet saavat siis vielä käyttöä, joten pärjäät hyvin muutamalla asua päivittävällä hankinnalla.

Viime kesän yksi isoista jutuista oli color blocking. Tänä kesänä värit ovat kirkkaita, mutta uutena tulevat raikkaat ja runsaat kuviot - joko printteinä tai kankaisiin kuvioituna. Muodikkain yhdistelee erilaisia printtikankaita ja värejä keskenään.

Viime kesänä pääosaa näyttelivät värit ja yksinkertaiset, jopa hieman maskuliinisetkin leikkaukset. Tänä kesänä yksinkertaisuus vaihtuu monimuotoisuuteen, runsauteen ja naisellisiin linjoihin. Kokeile viime kesän värikästä boyfriend blazeria naisellisen printtimekon pariksi.

Viime kesän ja tämän talvenkin (yli)suurten ja löysien yläosien voittokulku laantuu. Vartaloa saa taas niin halutessaan tuoda enemmän esiin. Ylisuurten vaatteiden ystävä saa kuitenkin helpotusta, sillä etenkin keväällä niukempien ja löysempien vaatekappaleiden kerrostus on paikallaan.

Itse aion päivittää vaatekaappiani kauniilla, kuvioiduilla housuilla ja ehkäpä vielä kesäisellä printtimekolla. Tässäpä ideoita Missonin Spring 2012 mallistosta:

kuvat: style.com

2 kommenttia

Professional Blog Designs by pipdig