kalenterivinkki

Viime vuoden lopulla tuskastelin kalenterin puutetta. Siskoni sanoi lähettäneensä minulle pöytäkalenterin ja päädyin itse tekemään itselleni seinäkalenterin. Ensin tein kuukaudet exceliin, josta siirsin ne Photoshopiin. Lisäilin vain kuvan ja tekstit Photarissa. Tein useampia eri malleja (siis lähinnä eri kuvilla), koska ajattelin lahjoitella niitä myös perheelle ja kavereille. Omani näyttää tältä (ilman tietysti tuota vesileimaa & parempilaatuisena).

Oma kalenterini on kokoa A3 ja halusin itse tehdä kuukaudet, mutta netistäkin valmiita malleja löytyy, jos ei kuukausia jaksa alkaa itse tekemään. Jos Photarissa tekstejä lisäilee, kannattaa muistaa tallentaa tiedosto mahdollisimman korkealaatuisena. Tähän jouduin alentamaan laatua huomattavasti, koska blogger ei originaalia suuren tiedostokoon vuoksi suostunut lataamaan. Pitää katsoa jos ylimääräisiä jää, niin voisin antaa vaikka täälläkin yhden jakoon!

2 kommenttia

  1. Hauska idea! Voisin kokeilla itsekin..

    VastaaPoista
  2. amelié: kannattaa ehdottomasti kokeilla:)) Ainakin saa persoonallisen kalenterin, jonka saa sovitettua siihen omaan sisustukseen!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig