...ja sitten se lopputulos

Tässäpä pikainen räpsäisy hiuksista, joka ei kylläkään naamataulun tavoin ole enää parhaassa kuosissa lumipyryn ja päivän aherruksen jäljiltä:


Erilainen, mutta kivahan siitä sitten tuli. Ei liian tumma, vaan aikasta luonnollinen sävy!

10 kommenttia

 1. Tosi kaunis sävy! Peukkua täältä.:)

  VastaaPoista
 2. sopii!
  mitä hoitoainetta/latvahoitoainetta käytät? etsinnässä jokin hyvä tuote, arganöljy ainakin toimii mutta pikkupurkit ei tahdo riittää..

  VastaaPoista
 3. susanna89: Kiitos:) Tällä hetkellä en käytä mitään erityistä tehohoitoa yms. Käytän hiuksiin jätettävää Bonacure Moisture Kick hoitsikkaa ja tavallinen hoitoaine on mitä milloinkin - tällä hetkellä Cutrinin tuoteperheestä.

  VastaaPoista
 4. oikein hyvä väri! Ehkä uskallan itsekin samaista merkkiä kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Ansku: Kiitos kaunis:) Itse olen kyllä tykännyt Schwarzkopfin ja Garnierin väreistä. Lorealin sävyt sen sijaan ovat aiheuttaneet aika usein pettymyksen! Liekö sattumaa, vai mitä:)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä sävy ja oikein kaunis kuva muutenkin! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi onnistunut lopputulos! Ihan turhaan jännitit :)

  VastaaPoista
 8. amelié: Kiitos, ihan kivahan siitä sitten tuli:)) Jänskätti kyllä, kun vaalennettu tukka tahtoo vähän arvaamattomasti käyttäytyä värjätessä ja toisaalta kun yleensä kyllästyn aika pian ruskeaan ja palaan äkkiä takaisin blondiksi. Onneksi ei tällä kertaa mennyt liian tummaksi, niin ehkäpä nyt viihtyisin tässä värissä hieman pidempään!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig