Iiiiik!! Nyt se on menoa!

Hiusväri on ostettu. Yritin löytää omaa, alkuperäistä sävyäni mahdollisimman lähellä olevan:


Sävyn nimi on satiini tummanvaalea. Ja luotan edelleen Schwarzkopfiin:) Nyt pitää kerätä rohkeuden rippeet ja laittaa väri päähän...

Edit// Voihan apua!! Huomasin tuosta kuvasta vasta, että värihän on joku helkutin cinnamon collection!! Saas nähdä miten punaiseen vetää mun tukan...

5 kommenttia

 1. Hyvä siitä tulee :) Toivottavasti vaan ei mee vihertäväksi kun vaaleasta vaan vähän tummentaa. Mulla on joskus käynyt niin.

  VastaaPoista
 2. Uskon, että tulee hyvä, mutta varoittelen, ettei tuollaiset värit useinkaan pysy tukassa kovin kauaa. :-D Itse värjäytin tummempia raitoja ehkä noin vuosi sitten (suurinpiirtein samanlaisella sävyllä kuin sulla), ja lopputulos oli kiva mutta pysyi ehkä 2 viikon ajan, hih.

  VastaaPoista
 3. Ansku: No ihan kivalta lopputulos ainakin näin keinovalossa näyttää. Pitää huomenna tarkistaa vielä luonnonvalossa:) Ihan hyvä loppujen lopuksi varmaan että värissä oli kullan sävyjä - olisi muuten latvat kyllä menneet vihreiksi.

  Bisquits: Joo...ei tahdo mun vaalennetussa tukassa värit pysyä. Nytkin tuli aika vaalea lopputulos, mutta ihan kiva niin:) Pitää vaikka parin viikon päästä huuhdella jollain kevytsävytteellä, niin jospa se sitten hieman paremmin pysyisi!

  VastaaPoista
 4. Ite vetelin saman sarjan värillä omaan puhkivaalennettuun pehkoon. Olikohan sävy joku 535 (en muista varmaks, macadamiapähkinä/kullanvaalea oli nimi) ja eihän tuo tarttunnu sit millään :/

  VastaaPoista
 5. Jenniemi: En tiedä, miksi minulla niin hyvin sattui tarttumaan. Olisiko tämä sävy ollut sitten jotenkin tarttuvaisempi, tai tuo punertavasävyisyys jotenkin helpottanut asiaa:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig