new coat?

Talvitakkivarastoni on aika minimalistinen. Omistan tällä hetkellä vain 3 varsinaista talvitakkia plus 2 sporttisempaa, urheiluun sopivaa takkia. Ainokaisesta toppatakistani laukesi vetoketju viime talvella, joten se täytyy muistaa vaihtaa, ennenkuin pakkaset alkavat. Tummansinisen toppatakin lisäksi omista mustan villakangastakin ja vaaleanpunaisen, lähes kokopitkän villakangastakin.

Oman makuni ja kyllästymiseni tietäen uuden takin täytyisi olla jossain harmaa-beige akselilla ja siinä täytyisi olla jokin huomiota herättävä yksityiskohta. En oikein välitä sellaisista perustakeista ilman mitään jujua. Mikään akuutti tarve tämä ei ole, mutta olen pitänyt silmiäni auki... Tällä hetkellä aika vahvoilla on tämä Mangon takki:

Tykkään takin leikkauksesta ja edessä olevista sisäänotoista, jolloin muutoin aika strukturoituun takkiin tulee vähän rentoutta. Myös takin pituus on minunlaiselleni pätkälle loistava. Ainoastaan vyö hieman epäilyttää - se kun näyttää ainakin kuvissa aika halvalta.

**

I think I need a new winter coat. I have already black, dark blue and dusty rose colored coats, so the new should be gray or beige. This coat is from Mango and I like it very much. Only thing bothering me is the belt - it looks a bit cheap.

2 kommenttia

  1. Christina: Olisi tuo ainakin riittävän erilainen kuin muut takkini:) Ja voisihan tuon vyön aina vaihtaa, jos se kovin karsea on...

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig