muutama juttu juttunen

* Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!! Juuri ihanan illallisen syöneenä valmistaudun katsomaan linnan juhlia.

* Kotiuduin pikareissultani eilen. Reissuuni mahtui mm. mummolaa, hiihtokilpailuja (pikkusisareni vei voiton kotiin!), koiran silittelyä ja kaikkea muutakin mukavaa.

* Eilen kaupassa kuulin kun asiakas kysyi myyjältä, että "mitäs noin rumassa paketissa myydään". Kyseessä oli Tiia Vanhatapion suunnittelema maitopurkki, jossa on siis nahkatakki... (Salaa) taidan olla ihan samaa mieltä mummeroisen kanssa, vaikka Tiian jutuista yleensä tykkäänkin:) Klaus Haapaniemen purkista sen sijaan tykkään kovasti.* Aloin kokoamaan blogiani varten joululahjatoiveet postausta, mutta jätin sen sitten kesken koska huomasin, että se oli vähintäänkin erilainen muiden luksuskollaaseihin verrattuna. Omalla lahjalistallani nimittäin on vain hyvin arkisia juttuja, kuten esimerkiksi paistinpannu.

* En ole mascarapostauksen jälkeen käyttänyt ripsiväriä ollenkaan... Hassua ihmiseltä, jolle ripsiväri on ollut se juttu, jota aina vähintään sipaisee ennen ulos lähtöä. Tähänhän voisi melkein tottua!

* Laittelin tänään joulukoristeita, vaikka viime viikolla olin vakaasti sitä mieltä, etten tänä vuonna tätä asuntoani koristele lainkaan. Niin se mieli muuttuu:) Ehkä se joulufiilis sieltä vielä tulee.

kuvat: iltalehti.fi

2 kommenttia

  1. Minusta olisi ihanaa lukea kerrankin realistinen toivelahjapostaus. :)

    VastaaPoista
  2. Salla: Hah:)) No ehkä pitää sitten harkita uudestaan sen kokoamista;D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig