Linnan top 3

Tänä vuonna olin positiivisesti yllättynyt linnan pukutarjonnasta. Pukuihin oli selkeästi panostettu ja ne oltiin valittu omaa persoonallisuutta heijastamaan.

Minun ykkössuosikkini oli Eija-Riitta Korhola, joka vuodesta toiseen valitsee mitä kauniimpia pukuja naisellista vartaloaan korostamaan. Michael Monroe oli sympaattinen ilmestys linnassa, mutta Johanna puolison äärettömän kaunis ja kantajalleen istuva puku vei pisteet kotiin. Mirellan upealla vartalolla mikä tahansa vaatekappale näyttää varmasti hyvältä, mutta kieltämättä hänen yllään näkynyt kokonaisuus koruine ja meikkeineen kiinnitti erityistä huomiota.

Etukäteen kohuttu Jenni Vartiainen oli myöskin onnistunut valitsemaan huomiota herättävän asun. Itse pidin äärettömästi Jennin koruvalinnoista, meikistä ja kampauksesta, mutta mekko jätti mielestäni toivomisen varaa. Oranssin sävy olisi saanut olla hieman vähemmän neon ja puvun viimeistely tuntui ehkä hieman jääneen vajavaiseksi. Mutta kiva väripilkku joka tapauksessa.

Pääsikö minun suosikeistani yksikään sinun top kolmoseesi?

6 kommenttia

 1. Juu, Mirellan. Ihana puku ja mieletön koru!

  VastaaPoista
 2. Ansku: Itse juuri mietiskelin, että hänen kokonaisuutensa kruunasi juuri tuo kaulakoru. Mekko kun itsessään on aika simppeli!

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen tuo Eija-Riitta Korholan puku, kokonaan erilainen kuin monien muiden puvut ja positiivisessa mielessä

  VastaaPoista
 4. susanna89: Niinpä...todella glamour ja kokonaisuus kantajalleen erittäin sopiva:)

  VastaaPoista
 5. Eija-Riitta Korholan puku oli yks mun lemppareista. Satu Taiveaho oli myös yksi onnistujista mielestäni :)

  VastaaPoista
 6. Reetta: Satu on kyllä aina myös niin kauniina!! Puku ei ehkä ollut ihan minun makuuni, mutta kantajalleen sopi erittäin hyvin:))

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig