karvaliivin metsästys

Valkoinen pitsimekkoni on kipeästi kaivannut kaverikseen neuleliiviä. Jostain olen myös saanut päähäni, että liivissä tulisi olla keinoturkista. Ykkösvaihtoehtona oli tämä H&M:n liivi:
Myöhäisheränneenä nettikaupasta en liiviä kärsivällisestä odotuksesta huolimatta onnistunut nappaamaan. Perjantaina käväisin ystäväni kanssa kaupungilla ja onnistuinkin löytämään kyseisen liivin koossa S. Valitettavasti tämä liivi oli jotain väljempää mitoitusta kun molemmille sivuille jäi noin 10 cm extraa. Todennäköisesti XS:kin olisi ollut liian suuri. Etsin liiviä jopa e-baystä, mutta siellä tästä liivistä pyydettiin älyttömiä hintoja ja XS oli myös siellä loppu.

Perjantaisen sovittelukatastrofin jälkeen sain idean vilkaista henkkiksen nettikaupan lasten puolen. Ja sieltä löytyi alennuksesta tämä liivi:
 Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että tykkään liivistä myös luonnossa. Luulen, että tämä saattaisi olla jopa käyttökelpoisempi (myös muissa asuissa kuin pitsimekon kaverina) kuin edellinen, vaikka edelleen tuo beige liivi olisi minun ykkösvalintani. Vyö taitaa tässäkin vaihtua nahkanauhaksi jos päädyn tämän pitämään.

Tiedän, että monet pienemmät ihmiset käyttävät usein lasten puolia vaatteidensa hankintaan. Itse en ihan periaatteessa halunnut lasten puolella asioida, vaikka varsinkin yläosissa se 158/160 koko on usein minulle ihan passeli. Housuissa lasten mitoitus sen sijaan on aivan erilainen kuin naisten malleissa, joten ne harvoin aikuiselle sopii.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig