aina kannattaa toivoa

Nimittäin sain aika lailla kaiken, mitä jouluksi toivoinkin ja vielä kaikkea kivaa päälle. En viitsinyt jokaista villasukkaparia ja kynttilää tänne blogiin kuvailla, mutta tässäpä joitain lahjoja, mitä jouluna sain.


Sain toivomani paistinpannun, paljon kylpytuotteita ja kynttilöitä. Pukki oli myös muistanut kasalla suklaata, kahvia ja teetä. Pikkusiskoni oli kutonut minulle itse ihanat, harmaat lapaset ja sainpa minä vielä Nomination rannekorunkin. Kivointa oli tietysti taas viettää joulu perheen parissa - teinpä parin päivän reissun myös sisareni luokse Kalajoelle.

Jatkan vielä lomailua tämän viikon loppuun, jonka jälkeen taas paluu arkeen. Blogi siis lienee vielä pari päivää telakalla.

Hauskaa vuoden loppua ja uutta vuotta haluaa toivotella myös meidän perheen "vauva", joka on tietysti nauttinut joulusta ja lahjoista yhtä lailla meidän muiden kanssa:

Laitetaanpas loppuun vielä pieni näyte herran musikaalisista lahjoista:

2 kommenttia

  1. Voe, mikä ihana karvapallero! :D Oma koiranikin kuunteli korvat höröllä upeaa lauluesitystä. :) Minkä rotuinen kaveri on kyseessä?

    Nuo Cutrinin hiustuotteet vaikuttavat aika himottavilta (koska en voi vastustaa mitään kanelista), mutta niissä on varmaan silikonia, eikös? :/

    VastaaPoista
  2. Olga: Hih:) Onhan se aikamoinen karvakasa! Ja rodultaan Espanjanvesikoira.

    Cutrinin shampoosta en ainakaan ensi vilkaisulla silikonia löytänyt, mutta hoitsikassa sitä kyllä on!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig