4 = 1

Tälle illalle vielä toinenkin postaus kun en ehkä huomenna tai viikonloppuna ehdi tänne kirjoittelemaan, eikä ajoitetut postaukset ole bloggerilla tainneet viimeaikoina toimia (ainakaan minulla).

Minulla on jäänyt mieleeni pyörimään tämä aiemminkin jo eri yhteydessä julkaisemani kuva:

Kuva: stylesightings.com

Kuvassa kauniin asun lisäksi huomioni kiinnittyi värikkääseen kaulakoruun. Kuva ei ole niin selvä, ettäkö voisin vannoa kaulanauhan olevan tehty värikkäistä helmistä, mutta joka tapauksessa se tuo juuri sen viimeisen silauksen muuten niin harmoonisen väriskaalan omaavaan asuun.

Minulta itseltäni löytyi 4 kappaletta samanlaista, mutta eriväristä rannekorua, joille ei vähään aikaan ole käyttöä löytynyt. Päätinkin purkaa korut haaveissani samanlainen kaulakoru kuin inspiraatiokuvassa. Helmet eivät kuitenkaan riittäneet kaulanauhaan (hiiri kissalle räätälinä...), mutta niistäpä tulikin muhkea rannekoru, johon olen äärettömän ihastunut!

Kuvasta näkeekin ihan hyvin, että pujottelin helmet pienissä nipuissa nahkanauhaan. Kiinnitysmekanismina ihan perus papulukko. Nahkanauhan päät pujottelin tuollaisen suurireikäisen puuhelmen sisään pikaliiman kera. Suunnitelmissa on yhdistää rannekorua muuten värittömiin asuihin - mustaan, valkoiseen, harmaaseen ja hiekkaan. Ja kyllä minä tuon kaulakorunkin vielä joskus teen, kunhan saan siihen kunnon helmet hankittua... :) Rannekorun helmet ovat muuten osa lasia, osa muovia.

Edit:
Päädyin kuitenkin vielä muokkaamaan korua lisäämällä siihen valkoisia helmiä ja vaihtamalla puuhelmet metallisiin nauhan päihin, jotta lopputuloksesta tulisi siistimpi.

2 kommenttia

  1. Aivan upea! Tekemäsi koru on paljon enemmän kuin osiensa summa. :)

    VastaaPoista
  2. Salla: Oi kiitos:)) Siitä tuli aika raskas lasihelmien vuoksi, mutta onhan se todella kaunis... Ja taas sain jostain käyttämättä jääneestä käyttökelpoista!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig