Testissä hopeashampoot

Käytin monta vuotta putkeen Schwarzkopfin Bonacure sarjan hopeashampoota. Halusin kuitenkin kokeilla jotakin uutta ja ostin L'orealin Professional sarjan hopeashampoon. Molemmat näistä shampoista maksaa yli 10€ ja seuraavaksi kokeilinkin hieman edullisempaa 4 reasonin hopeashampoota. Tällä hetkellä puolestaan käytössäni on BioSilkin silver shampoo.


1. Schwarzkopfin tuotteet ovat yleisesti ottaen mielestäni ihan kohtuullisesti hinnoiteltuja, niistä löytyy laajahko valikoima ja ne sopivat hyvin hiuksilleni ja päänahalleni. Kokeilemistani hopeashampoista tämä on lempparini. Koostumus on ohuehkoa, joten tuote kestää suhteellisen pitkään käytössä (käytän hs:ta noin kerran viikossa). Tärkein ominaisuus, eli keltaisten sävyjen taittaminen, on tässä tuotteessa kunnossa. Jos tehoja haluaa lisää, voi shampoon antaa vaikuttaa tukassa n. 2-5 minuuttia ennen poishuuhtelua. Hiusteni ollessa vaaleimmillaan, jouduin jopa varoa, ettei shampoo vetänyt sävyä liian lilaan.

2. L'orealin tuote taitaa olla näistä shampoista kallein (?). Tuote ei kestä käytössä kovin pitkään ja paksuhko koostumus ei ole mielestäni miellyttävin. Ei pessyt hiuksia kovin puhtaaksi. Toimii kuitenkin ihan hyvin keltaisten sävyjen taittamisessa.

3. Four reasonin shampoossa ärsytti tuotteen omituinen tuoksu, johon joku tosin saattaa ihastua. Koostumus saman tyyppinen kuin Schwarzkopfin shampoossa. Ihan ok shampoo (ei kovin pesevä), jos tuoksusta sattuu pitämään. Minua se etoi joka käyttökerralla.

4. BioSilkin oikeasta hinnasta minulla ei ole selkeää käsitystä. Jostain YouTube videolta kuulin, että purkki saattaisi pyöriä jossain yli 20 dollarin hujakoilla Jenkeissä, mutta itse ostin netistä alle kahdeksalla eurolla. Riittoisan tuntuinen tuote (350ml), hieman tunkkainen haju, eikä kovin pesevä. Suurin miinusmerkki kuitenkin, että tuote ei taita keltaisuutta kovinkaan hyvin edes 5 minuutin vaikutusajalla. Mutta ehkäpä tämä menee ihan ylläpitävänä shampoona niille, joiden hiuksissa ei sitä punapigmenttiä kovinkaan paljoa ole.

Hups:)) Enpä tajunnutkaan kuvaa tehdessäni, että tuotteet sattuivat siihen ihan oikeaan järjestykseen suosikistani vähemmän pitämiini!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig