New ankle boots

Muistanette varmaankin, että olen haaveillut nilkkureista jo useamman syksyn, mutta niitä oikeita ei vain ole osunut kohdalle. Tänä syksynä on erityisesti korostunut matalien syyskenkien tarve, kun viimesyksyn kirppari-innostuksessani menin myymään jotakuinkin puolet kengistäni. Nyt huomasin, ettei minulla ole pitkävartisia (talvi)saappaita ja yhtä tennariparia lukuunottamatta matalia kenkiä, jotka sopisivat tähän aikaan.

Tällaiset hain eilen postista kotiin. Ostopaikkana Ellos:

Kengissä on juuri sopivasti korkoa, eli n. 5cm, mutta koska päkiän alla on paksu kumipohja, tuntuu korko vieläkin matalammalta. Yksi ostokriteeri oli väri, jonka tulisi sopia vähän kaiken kanssa. Tuollainen eläväpintainen harmaanruskea sopii aikalailla hyvin yhteen kaiken omistamani kanssa. Toinen kiva juttu, mikä ei kuvasta tule ehkä ilmi, on saappaan varren kapeus. Sinne mahtuu halutessaan pillifarkun lahje sisään, mutta suora lahje päälle, eikä kenkä näytä hassulta ihan vaan sukkisten ja hameenkaan kanssa. Huonona puolena kantalaput, jotka on ihan vain kovaa muovia - taitaa mennä vaihtoon, jos kengät pidän. Itse pohja on kyllä siis kumia.

Syy, miksi kengät innostuin loppujen lopuksi tilaamaan, oli netin syövereistä löytämäni Elloksen
alennuskoodi, jolla sai 50% alennusta ja ilmaisen toimituksen. Itse olen koko 36,5 ja näistä kengistä 36 oli just hyvä, vaikka joskus joudun ostamaan 37 etenkin talvikengissä.

* postauksen linkit affiliated linkkejä - affiliated links

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig