Kaaoksen hallintaa

Minulla on ollut koko syksyn elämä jotenkin kummasti sekaisin. En ole oikein osannut määritellä syytä, koska yleensä olen aika tehokas ja saan asiat valmiiksi ajallaan.

Eilen illalla sain sitten todellisen ahaa elämyksen! Minultahan puuttuu kalenteri!

Vaikka periaatteessa asiat mielessäni pysyvätkin kohtuullisen hyvin, kalenteri auttaa minua ajan hallinnassa ja hahmottamisessa. Opiskellessani olen aina ostanut lukuvuosikalenterin, töitä tehdessäni on käytössäni ollut vuosikalenteri. Kalenterin hankinta jäi loppukesästä jostain syystä välistä ja asioiden hallinta on selkeästi ollut vaikeampaa.

Nyt sitten pohdituttaakin, että kitkuttaisikohan sitä uuteen vuoteen asti ilman kalenteria ja ostaisi sitten vuosikalenterin. Toisaalta ennen joulua on tärkeitä dead lineja, joiden saavuttamisessa kalenteri tulisi tarpeeseen. Ja ei... tietokoneen tai kännykän kalenteriohjelmat eivät vain aja samaa asiaa kuin paperikalenterit. Vieläköhän noita lukuvuosikalentereita jostain alelaarista löytyisi...


Tästä tulikin mieleeni se, miten pienet asiat saattavat oikeasti vaikuttaa todella paljon elämään ja sen laatuun. Jotenkin minulle on viimeaikoina elämä yrittänyt sitä opettaa usealla eri osa-alueella. Jokohan sen kohta alkaisi ihan oikeasti sisäistämään:)

Rachel Zoe:

You can even turn basics up a notch with some minor adjustment: a few gold bangles on the left wrist; a dozen more candles scattered around the patio; a silk eye mask to block everything out during a catnap on the red-eye. Just an easy tweak here or there. It can alter your outlook.

So why not live a life  of everything glamour? With some adjustments to the way you style your life - from your clothes to your home, from after dark to the morning after - every day can pop.

2 kommenttia

  1. Tai voit vaan ottaa loppuvuotta varten pari a4-paperia, jotka jaat sopivankokoisiin päiväkohtaisiin riveihin ja sarakkeisiin. ;) Kunnosta huolen pitää muovitasku.

    VastaaPoista
  2. Salla: Hyvä idea, loistavaa! Voisinkin excelillä värkkäillä loppuvuodeksi kalenterin ja ostaa sitten vuosikalenterin ensi vuodeksi:)) EIhän tätä vuotta enää montaa viikkoa jäljellä olekaan... hurjaa.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig