Pikkujoulumekko hakusessa?

Ilmeisesti pikkujoulukausi on alkamaisillaan, kun suurin osa blogiini hakukoneiden kautta päätyneistä on googletellut pikkujouluasuja. Vielä nettikauppojen juhlakausi ei pikaisen silmäilyn pohjalta ole ihan täysillä käynnistynyt. Tein kuitenkin pari mekkopoimintaa, jotta kiireisimmät pääsevät jo nyt tilailemaan asuja ensi kuun rientoihin. Eli pikkujoulumekot 2011 Mango & Nelly:

 Mangon pitkähihainen pikkumekko sopii hieman juhlavampaankin menoon.  Mekko on kauniine yksityiskohtineen kuin koru ja erityisesti ihastuin mekon avonaiseen selkään, mitä pitkät hihat tasapainottavat. Keskimmäinen mekko on mielestäni täydellinen niille, jotka haluavat punaista pikkujouluihin. Mekko on riittävän yksinkertainen, jotta voimakas väri pääsee täysiin oikeuksiinsa. Jos haluaisin pikkujouluihin punaisen mekon, olisi se ehdottomasti tämä. (mekko löytyy muuten myös mustana;)) Viimeisen mekon valitsin monikäyttöisyytensä vuoksi. Paksuilla sukkahousuilla se menee jopa arkikäytössä, mutta oikeilla asusteilla siitä saa mekon myös juhlaan.

Nellyn mekoista ensimmäinen sopii vaikka kaveri- tai harrasteporukan pikkujouluihin. Kiiltävä materiaali tekee siitä juhlavan, mutta hauska kuviointi saa mekon soveltumaan myös päiväkäyttöön. Itse ihastuin tähän mekkoon aika tavalla erityisesti sen eleettömän leikkauksensa vuoksi. Toinen mekko on ihanteellinen niille, joilta kurveja löytyy, eikä niitä pelkää esitellä. Varataan tämä malli teille onnekkaille tiimalasivartaloisille. Hopeinen paljettimekko on ihana pikkujouluihin, joista jatketaan iltaa tanssimaan. Tämä mekko saa jatkokäyttöä myös Uuden vuoden bileissä. Viimeisin mekko on vain niin uskomattoman kaunis... kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä taitaa olla minun ykkössuosikkini kaikista näistä ihanuuksista.

2 kommenttia

  1. Moi!

    Mangon pitkähihaisen mustan mekon isosisko löytyi nettikaupasta www.TEC24h.fi. Pitkät puuvillapitsihihat ja muotoon ommeltu mekko on sallivampi, mutta ei tätimäinen. Sopivan kokoinen V-kaula edessä ja takana. Nätti kun mikä - jotain viidenkympin pintaan. ekologista puuvillaa.

    t: Ilona

    VastaaPoista
  2. Ilona: Varmasti ihan kiva vaihtoehto aikuisempaan makuun!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig