need a slip?

Olen muistaakseni täällä blogimaailmassakin päivitellyt ihmisten kanssa, miten vaikeaa on löytää alusmekkoa. Jos et siis halua mennä erikoisliikkeeseen ja maksaa itseäsi kipeäksi. Alusmekko on mielestäni aika lailla välttämätön osa vaatekaappia, jos mekkoja tykkää enemmänkin käyttää. Se saa vuorittomat mekot laskeutumaan uskomattoman kauniisti, pitää ne pidempään puhtaana ja tietysti myös ehkäisee läpinäkymistä ohkaisempien mekkojen kanssa käytettynä. Alusmekon täytyy olla liukasta kangasta, joka ei sähköisty. Itselläni on yksi hyvä alusmekko, mutta voisimpa hankkia toisenkin. Ilostuinkin, kun selasin syyskuvaston innoittamana H&M:n nettisivuja:


I have been hunting for a slip dress for good two years now. I have one, but I wanted another one and I wanted to have it in affordable price. And finally I could find nice one from H&M. Slip is essential piece in your wardrobe when you wear a lot of dresses. It makes everything look so much better. And the price? I think it was around 15€!

photo: H&M

4 kommenttia

 1. Alushame tuntuu nykyään välttämättömyydeltä mekkojen kanssa, ilman sitä mekko ei istu yhtään niin kauniisti kuin sen kanssa. Liiallisen sähköisyyden alusmekosta saa pois lisäämällä huuhteluainetta pesukoneeseen :)

  VastaaPoista
 2. Satu: Niinpä! Esimerkiksi trikoomekkoon saa ihan uutta ryhtiä kun laittaa sen alusmekon sinne alle. Tuollaista huuhteluainevinkkiä en ole kuullutkaan:) Mutta kyllähän nuo alusmekot on yleensä tehty matskusta, joka ei helposti sähköisty.

  (Varmaan trikooneuloksisissa alusmekoissa kannattaa kuitenkin tsekata, ettei niissä ole sitä elastaania tai lycraa jos huuhteluainetta käyttää.)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  eksyin blogiisi alusmekkoasioilla... Saako kysyä minkä merkkinen on jo omistamasi hyvä alusmekko?

  Kiersin hiljattain peruskauppojen valikoimat ja tutustuin valikoimaan myös keskieuroopassa (ei löytynyt yhtään parempaa sieltäkään tähän hätään...)

  Mustia on helpompi löytää mutta riittävän peittävän nuden löytäminen on ollut haastavaa. Ei sinulla vaan sellaista olisi?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Valitettavasti en löytänyt mekosta merkkiä, sillä olen poistanut siitä näköjään kaikki laput. Enkä uskalla mennä edes arvioimaan ostopaikkaa kun olen saanut sen lahjaksi.

  Mutta tosiaan hyvien alusmekkojen tai alusmekkojen ylipäätään löytäminen on tosi vaikeaa, ja siksi tämän vinkin halusinkin esiin nostaa:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig