Meikkipussin suosikit: osa3 - HUULET


1. YSL Rouge pur, 61  & Rouge volupte, 7: Rakastan kyseisen merkin huulipunia. Koostumus ja etenkin Rouge volupte punien pakkaukset ovat todellista luksusta. Miinuksena tietysti hinta. Opiskelijan tuloilla näitä ei kovin usein ostella.

2. Gosh Velvet touch lipstick, 134 Darling: Yksi kulttipuna, johon itsekin olen ihastunut. Täydellinen nude vaalealle iholle, mutta toimii erittäin hyvin myös muiden punien päällä, pehmentämässä sävyä. Voi olla liian vaalea sävy päivettyneelle tai hieman tummemmalle iholle kuin omani.

3. Calvin Klein fully delicious sheer plumping lip gloss, 209 sweetness: Kultainen sävy taittaa kauniisti valoa ja tuo toisen ulottuvuuden kaiken sävyisten huulipunien päälle. Pidän myös pakkauksesta.

4. Maybelline colorsensational, 132 sweet pink: Koostumus ei tässä punassa ole oikein minun makuuni, mutta sävystä pidän sitäkin enemmän. Edullinen peruspuna, jolla helppo saatavuus. Nuuhkaise ennen kuin ostat.

5. Yves Rocher Yria, 401 Beige Sable: Tummahko persikan sävy on kaunis sellaisenaan tai yhdistettynä Goshin Darling sävyn kanssa. Tuoksu muistuttaa YSL:n Rouge pur punia, mutta on himpun verran voimakkaampi.

6. Rimmel Moisture renew lipstick, 010 Summer angel & ?: Lemppareitani edullisten punien joukossa. Hinta ja laatu on näissä kohdallaan. Ei mattapunien ystäville!

7. Estee Lauder Pure pops, 1004 pink cupcake: Ohut huulikiilto, joka ei ole tahmainen. Saa huulet näyttämään kauniin kosteilta yksin käytettynä, mutta sopii myös kaikkien huulipunien kaveriksi. Pakkauksessa todella paljon tuotetta (10ml).

8. Smashbox, Agent: Kauniin sävyinen huulikiilto, jonka koostumus tosin hieman tahmainen. Tuo kauniisti lämpöä kasvoille ja huulille sellaisen hieman "maitomaisen" koostumuksen.

9. Maybelline watershine gloss, cafe latte: Edullinen peruskiilto, jossa kivoja sävyjä ja ei-tahmainen koostumus. Ainut rusehtavan sävyinen huulikiilto, josta oikeasti pidän!

2 kommenttia

  1. Oi, nyt tuli heti sellainen fiilis, että huulimeikkikokoelmaan täytyy saada täytettä! Kesäksi varsinkin tekisi mieli hankkia jotain uusia ja kesäisempiä sävyjä. :)

    VastaaPoista
  2. Christina: Minunkin tekisi kovasti mieli jotain ihanaa, korallin sävyistä punaa kesäksi... Mutta ehkäpä näillä nyt vähän aikaa taas pärjää;)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig