lintubongaritakki

Pikainen tervehdys täältä pakastimen sulatuksen ja pyykin pesun keskeltä! Esittelyvuorossa yksi pakollinen hankinta kevääseen.

Halusin nimittäin löytää kevättakin, joka olisi rennompi kuin omistamani trenssit mutta kuitenkin sen verran siisti, että kehtaisin pitää sitä lähes kaikkialla. Takin tuli olla myös hieman pidempää mallia, jotta sen yhdisteleminen olisi mahdollisimman helppoa.

Löysinkin kaikki ehdot täyttävän takin H&M:n alesta. Takista on olemassa myös tummanharmaa versio, mutta päädyin kuitenkin vihreään. Malli itsessään on aika rento, mutta ihanan pehmeä materiaali ja kultaiset yksityiskohdat tuovat hieman luksusta "lintubongari" fiilistä tasoittamaan.

Kuvasta tuli hieman epäedustava kun en näköjään muistanut sulkea vetskaria, mutta tässäpä se olisi kuitenkin:
Tykkään tästä ihan älyttömästi!! Kunhan ilmojen lämmittyä pääsen tätä ulkoiluttamaan, saatte kuvaa takista ihan päällä asti;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille<3

6 kommenttia

 1. Tosi kiva takki, just sopivan rento! :)

  Ihanaa sunnuntain jatkoa sulle myös <3

  VastaaPoista
 2. Sofiina: Minulta on juuri tuollainen rentoilutakki puuttunut - tietysti on ne urheilullisemmat takit, mutta niissä taas ei kehtaa mennä kaupungille:)

  Kiitos:))

  VastaaPoista
 3. Hahhaa! En olis lintubongaria itse tajunnut mutta kun sen menit sanomaan, niin kyllähän se vähän mieleen tulee! :D :D Ei se mitään, hieno takki mutta naurut sain, kiitos siitä ;)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Ansku: Heh:D Oleppas hyvä vaan;) Minulle tuon malliset vihreät takit ovat lintubongaritakkeja! Mutta onneksi tosiaan nuo kultaiset yksityiskohdat vähän murtavat tuota fiilistä.

  VastaaPoista
 5. Toi takki on kyl ihana ja viel noin mageen värinen!

  VastaaPoista
 6. rina: Minäkin jotenkin tykästyin tuohon väriin, vaikken yleensä mitään vihreää käytäkään:)) Kait se on riittävän murrettu, että tuntuu sopivan hyvin yhteen muidenkin värien kanssa!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig