Vinkki - ekologisempaa shoppailua


Ihan mieletön idea!! Meidän S-marketista kun ei saa valita edes paperipusseja hedelmille ja vihanneksille niinkuin jossain muissa liikkeissä. Voihan noita tehdä toki itsekin, mutta miksei samalla tuolta tilatessa tukisi hyvää asiaa.

Ja näitähän siis saa Hyvän Mielen verkkokaupasta

5 kommenttia

 1. Sain joskus lahjaksi pitsisiä pusseja, mutta täytyy myöntää ettei ole tullut niitä käytettyä. Jotenkin nolottaa kaupassa kaivaa esille oma pussi. Ja käytän kaupan pusseja myös uudestaan paperipussisten leipien ja muiden ruokien säilömiseen.

  Mutta idea on kyllä hyvä.

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä, että lähikaupassa on muuten käytössä maatuvia pusseja, mikä on kiva juttu :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En muuten ole kyllä koskaan kenenkään nähnyt tällaisia käyttävän. Mutta uskon, että kunhan vain ihmiset näistä kuulee ja muutamat alkavat näitä käyttämään, uskaltavat myös muut seurata perässä:)

  Minun lähikauppani on kyllä niin syvältä. Esimerkiksi luomutuotteita sieltä ei joskus löydy ollenkaan, vaikka suhteellisen suuri kauppa onkin:/ Kauppakasseja sieltä löytyy kyllä niitä maatuviakin, mutta hedelmä- ja vihannesosastolta ei löydy mitään ekologisempaa vaihtoehtoa muovipusseille.

  VastaaPoista
 4. Meidän s-marketissa voi onneksi valita biobussin hedelmille ja isoimmissa kaupoissa oon nähny myös näitä spr:n kestokasseja myytävän :)

  VastaaPoista
 5. Jenniemi: Hieno juttu, että noita kaupastakin löytyy!! Minun pitääkin alkaa laittaa palautetta tuolle lähikaupalle, että alkaisi vähän enemmän ottaa ekologisia arvoja huomioon:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig