ammattimaista meikkailua

Jos kaipaat vähän kovemman luokan ammattilaisen neuvoja meikkailuun, suosittelen vilkaisemaan vaikkapa nämä YouTube kanavat:

Gossmakeupartist kanavan Wayne ei ole vain miellyttävää katsottavaa, vaan häneltä löytyy hyviä ja helppoja vinkkejä meikkaamiseen. Hän on erikoistunut aikuisten ja ikääntyvien naisten meikkaamiseen, mutta myös nuoremmille löytyy varmasti tältä kanavalta katsottavaa ja opittavaa.

Lisa Eldridge on alansa ammattilainen ja hänen käden jälkeään voi ihailla mm. monissa tv-ohjelmissa ja lehtien sivuilla. Hän on myös Boots No7:n taiteellinen johtaja. Videot ovat ammattitaitoisia, mutta herttaisia ja erittäin helposti lähestyttäviä. Yksi ihan ehdottomista suosikeistani!!

Pixiwoo sisarusten kanavalta löytyy videoita hieman vaativampaankin makuun. Näillä siskoksilla on suhteidensa avulla mahdollisuus päädä käsiksi lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin tuotteisiin, joten tältä kanavalta voi myös bongailla tuotesuosituksia.

Itse en yleensä hirvittävästi saa ihan ammattimeikkaajien YouTube kanavista irti, koska en välttämättä halua katsoa sataa tapaa tehdä smoky eye tms. Mutta yllä mainitut kanavat on selkeästi suunnattu ihan tavallisille kuluttajille, sekä meikkauksesta ja kosmetiikasta kiinnostuneille, joten kannattaa käydä tutustumassa:) Kaikki kanavat ovat englanniksi.

4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä. Tää ois hyvää puuhaa sellaselle päivälle, kun ei oo muuta kummosta tekemistä :)

  VastaaPoista
 2. Cherry: Ehdottomasti kannattaa käydä vilkuilemassa:))

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, voisinpa käydä vilkasemassa :) En oo kyllä tällasistakaan aikasemmin tienny :D

  VastaaPoista
 4. Mikaela: Varoituksen sana... noihin jää pahasti koukkuun;D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig