ready for spring?

Eli esittelyyn vielä ne kaksi vaatekappaletta, jotka hankin kevättä ja kesää silmällä pitäen. Hame ja toppi. Toppi menee kivasti myös farkkujen ja hamonen vaikkapa valkoisen t-paidan kanssa. Mutta toimivat siis kivasti yhdessä:

Paidassa on läpinäkyvä selkä ja pieni tasku edessä. Se toimii hyvin housuihin ja hameeseen sullottuna, mutta näyttää erittäin hyvältä myös ihan helma vapaana. Hameessa rakastuin erityisesti tähän kuosiin ja istuvuuteen, mutta kyseistä vaatekappaletta taisi myös löytyä yksivärisenä (beigenä?). Taisin jo syksyllä kuolata Theoryn vähän saman tyyppisestä kuosista ommeltua mekkoa. Hameen edessä vatsan päällä on solmuyksityiskohta, joka saattaa tuoda vatsaa hieman esille, mutta itseäni tuo ei haittaa. Hame on vuoritettu ja se on ohkaista, rypytettyä kangasta, joka ei jousta yhtään. Takana päälle ommeltu vetskari.

Luulen, että kesäshoppailut minun osaltani loppuvat tähän. Vielä tosin uusia kenkiä tekisi mieli...:) Ja niitä housuja, mutta olen tainnut siitä haaveesta jo luopua. Onhan noita sopivia hameita sentään!

PS. Paidan sävy ehkä himpun verran tummempi ja täyteläisempi (=kauniimpi) kuin kuvassa. Hameen pohjaväri tumman harmaa ja kuviot ovat kitin väriset. Ostopaikkana H&M.

2 kommenttia

  1. Tosi kiva toi paita! Niin muistatko oliko niitä myös vaalean värisenä, luonnonvalkoisena? Voisin haluta itselleni samanlaisen :)

    VastaaPoista
  2. Sofiina: hmmm... En kyllä ole nähnyt näitä muun sävyisenä. Mutta joskushan henkkis saattaa tehdä joitain malleja uudelleen useammassa värissä, joten kannattaa vaikka niiden nettisivuilta vilkuilla, josko joitain muita sävyjä ilmaantuu:)

    Itse en ole koskaan aiemmin mitään persikan sävyistä vaatetta tainnut omistaa, mutta yllättävän kivalta tuokin sävy näytti sitten päällä. Ja varsinkin yhdistettynä tummaan siniseen!! Käyhän sovittelemassa:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig