Lahjontaa

No niin. Minullahan on siis ollut tapanani lahjoa itseäni joulun alla. Siis ostaa itselleni jotain pientä ja turhanpäiväistä, mutta kuitenkin ihanaa. Aikaisempina jouluina saatatte ehkä muistaakin Rachel Zoen kirjan ja Stilan lahjapakkauksen, joilla itseäni ilahdutin.

Tänä jouluna oli töiden ja muiden juttujen vuoksi sen verran sähellystä, etten ehtinyt tai jaksanut pitää traditiota yllä. Tänään kuitenkin päätin tsempata itseni ja hakea kaupasta jotain, josta olen jo pitkään haaveillut. Uuden Cleanin tuoksun. Aiemmin olen saanut lahjana poikaystävältä Cleanin Ultimate tuoksun, jota rakastin erityisesti kesällä. Itse päätin hankkia Warm Cotton tuoksun, joka sopii ihanasti myös talveen. En ole koskaan tuoksutellut yhtä ihanan pehmeää ja turvallisen kotoista tuoksua kuin tämä. En raaskinut ostaa isompaa pulloa (60 ml hinta jossain 70-80€ hujakoilla), joten ostin söpön 30 ml pikkukaverin ison pulloni viereen (Sokoksesta löytyy kanta-asiakas alesta).


Cleanin tuoksuja en voi ehkä ihan kaikille suositella, mutta warm cotton tai fresh laundry ovat varmaan ne helpoimmat tuoksut tähän merkkiin tutustuttaessa. Käykäähän tuoksuttelemassa:)

2 kommenttia

  1. Ihan uusi tuoksu, en ole tiennyt tälläisen olemastaolostakaan :) Mä taidan ottaa kans tavaksi itsenä lahjomisen jouluna! Hyvä tapa saada jotain ihanaa itselleen.

    VastaaPoista
  2. Ansku: Kannattaa ainakin käydä nuuhkaisemassa. Nämä eivät tosiaan ole ihan kaikkien ihmisten makuun, mutta minä tykkään:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig