Laukkukokoelman kutistuminen

Minulla oli tässä jokunen aika sitten pöytä kirpparilla. Myin pois ihan kivan määrän laukkuja ja kenkiä. Etenkin laukkukokoelma pieneni aika tavalla - yli puolella. Enhän alun perinkään omistanut kovin montaa laukkua. Niitä on vain niin vaikeaa ostaa, enkä koskaan ole rakastunut laukkuun samalla tavoin kuin rakastun kenkiin.

No anyways... tässäpä on se surkean pieneksi kutistunut arkilaukkukokoelma. Tämän lisäksi löytyy tietysti vielä ne iltalaukut. Jotka tosin pölyttyvät tätä nykyä kaapin pohjalla koska en koskaan enää käy missään... Voisi kait nekin joskus kuvailla. Mutta tässä neljä, NELJÄ!! arkilaukkuani:

Turun Stockkalta parisen vuotta sitten (?) ostettu Longchampin canvas-laukku, jota käytän... lähes aina. Koko vain on niin passeli ja musta canvas materiaalina äärimmäisen helppo.

Mexxin laukku on kirpparilöytö ja ihanaa, ruskeaa mokkaa. Tämä on sellainen rentoilulaukku ja käytän tätä aina kun en halua käyttää mustaa laukkua. Hyvin yksinkertaista:D

Aleksi 13 ostettu, hieman suurempikokoinen laukku pääsee mukaan yleensä viikonloppureissuille. Joskus saatan käyttää sitä myös niinä päivinä, jolloin laukkuun pitää mahtua mukaan vaikkapa jumppavaatteet.

Lindexin pikkulaukkua tulee käytettyä aika harvoin. Niinä päivinä siis, jolloin en halua raahata koko elämää mukanani. Ehkä keskimäärin kerran kuussa... tai harvemmin. Mutta EI, en halua tästä vielä luopua!

Tässäpä ne. Postauksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole surkutella laukkujeni nykyistä vähentymistä, vaan ihastella sitä, miten kivaa on kun ei tarvitse ahdistua nurkissa pyörivistä laukuista. Tuntea syyllisyyttä, että tuotakin pitäisi yrittää joskus käyttää. Yhtään myymistäni laukuista en ole vielä kaivannut, joten oikein tyytyväinen olen siihen, että päätin taas materiasta luopua. Näilläkin pärjätään!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig