Testauksessa: nettikauppa Pretty.fi

Minun on jo pitkään tehnyt mieli laittaa tilaus Pretty.fi nettikauppaan. Yleensä ostan kosmetiikkani ulkomaisista nettikaupoista, sillä minulla on ollut jokin kummallinen ennakkoluulo suomalaisia nettikauppoja kohtaan. Kyseinen nettikauppahan siis tarjoa tuotemerkkejä selektiivisestä kosmetiikasta edullisiin markettimerkkeihin. Sivuilta voi myös bongata merkkejä, mitä Suomesta ei voi ostaa, kuten NYX, Urban Decay ja Too Faced.

Päätin nyt siis laittaa tilaukseen pienen kokeiluerän nähdäkseni, miten kyseinen nettikauppa toimii. Ensi kertaa pari kuukautta sitten sivuille eksyessäni, en pitänyt lainkaan sivujen todella epäselvästä rakenteesta. Nyt tilanteeseen on tullut jo parannusta, vaikka vielä vähän kaipaisin sivujen viilausta. Tuotteita voi nyt selailla joko tuotemerkeittäin tai "ruumiinosien" mukaan. Siis esimerkiksi silmät, kasvot, hiukset jne. Vielä kaipaisin alavalikkoa noihin pääryhmiin, jotta voisin silmät valikossa selailla vaikkapa pelkkiä ripsivärejä. Hakutoiminnolla voi toki pelkkiä ripsivärejä sivulta hakea, mutta toivoisin kyseisen alavalikon toimivan napsauttamalla. EDIT: Tämä muutos on sivuille nyt ilmestynyt!! Hieno juttu:)

Tilauksen tein maanantaina ja tuotteet tulivat postiluukusta torstaina. Tuotteet voi saada nopeammallakin toimitusajalla, mutta siitä peritään erillinen maksu. Toimitusmaksu on 3,50€, paitsi tietyillä tuotteilla/tuotemerkeillä se on erisuuruinen. Itse valitsin maksutavaksi verkkomaksun, josta ei tullut mitään lisämaksua. Muita maksutapoja olivat luottokorttimaksu, osamaksu ja lasku.

Tuotteet tulivat pienessä pahvilaatikossa kuplamuoviin käärittynä. Halusin tilata Styledietin Annan hehkuttaman Rimmelin Summer angel huulipunan, jota en Suomesta ole mistään muualta löytänyt. Hintaa huulipunalla oli alle 3€. Mukaan tilaukseen napsautin Beauty UK:n luomiväripaletit ja Maybellinen huulikiillon, joka osottautui hienoiseksi pettymykseksi. Tuotekuvassa ei ollut sävyjä merkitty kuvaan, joten jouduit itse päättelemään, mikä sävy vastasi mitäkin nimeä. Luulin tilanneeni tämän:


Mutta sainkin paketissa tämän:


Joko kuvan sävy on pielessä, tai sitten vain yksinkertaisesti tilasin väärän sävyn. Ei voi tietää kun kuvassa ei sävyn nimiä tai numeroita ole, ja kuva on niin pieni, ettei siitä saa selvillä tuubissa lukevaa nimeä.
Toinen pieni valituksen aihe on Rimmelin huulipunan pakkaus, joka oli naarmuuntunut. Eihän se tuotteeseen sinänsä vaikuta, mutta kyllähän sitä haluaisi hylsyjen olevan kauniita ainakin silloin ostohetkellä.

Luomivärit sen sijaan olivat säilyneet kuljetuksesta huolimatta priimakunnossa ja olivat edullisuudestaan huolimatta oikein positiivinen tuttavuus näin ensi silmäyksellä. Pigmentti tuntui olevan voimakas ja sävyt sivuston kuvien mukaiset, joten näiden kohdalla olen oikein tyytyväinen.


Kaiken kaikkiaan olen tilaukseeni ihan tyytyväinen. Siis lähinnä sivujen olisi hyvä olla hieman selkeämmät ja informatiivisemmat. Tuotteiden kuvailu ja kuvat ovat nettikaupoissa ensiarvoisen tärkeää - etenkin kosmetiikan kohdalla. Plussina yritykselle kotimaisuus, laaja merkkivalikoima, edulliset hinnat ja suhteellisen nopea toimitus.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig