säilytysvinkki - lusikkalaatikko kosmetiikan säilytykseen

Asun minimaalisen pienessä yksiössä, jossa säilytystila on kortilla. Olen pitkään painiskellut meikkieni säilytyksen kanssa, kunnes keksin, että sivupöydän laatikkoon saisin näppärän säilytystilan, kun lisään siihen tarpeettomaksi käyneen "lusikkalaatikon". Tämä on tervetullut lisä kosmetiikkakaapille, jonka olen joskus aiemmin muistaakseni esitellyt. Lokerot muodostavat kivan kokoisia osioita, joihin saa meikkejä helposti järjestykseen. Eli jos ylimääräinen lusikkalaatikko pyörii nurkissa, kannattaa se ehdottomasti ottaa käyttöön!


Täytyy muuten kerrankin kehaista bloggerin uudistusta kuvien siirrossa, kun yleensä sitä suhtautuu kaikkeen uuteen hieman muutosvastarintaisesti:) Nyt usean kuvan siirto on ihan super helppoa ja kuva-albumeja pääsee selailemaan kuvien siirron yhteydessä. Kerrankin jokin tekninen uudistus, joka kolahtaa heti kättelyssä:)

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä! Nurkissani pyörii kuin pyöriikin keittiön laatikostoon liian suuri lusikkalaatikko ja meikit taas pyörivät sekaisin isossa pussukassa, joten tässäpä ratkaisu siihen. :)

    VastaaPoista
  2. Olga: Olepas hyvä:) Itse ainakin inhosin sitä meikkien säilyttämistä meikkipussissa. Pakkaukset menee äkkiä nuhruiseksi ja niitä pitää sieltä kaivella... ja pitäisi kait olla ihan valtava pussi, että minun meikkini enää siihen mahtuisi:D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig