Nahkashortsit part II

No niin... Shortsiasialla jatketaan. Lukijani maisamiisa ystävällisesti vinkkasi, että Lindexiltä voisi tekonahkaisia shortseja löytyä, joten kipittelin heti niitä sovittelemaan aamulla. Jyväskylän Lindexillä oli jäljellä vain koot 36, 40 ja 42, joten omaa kokoani en sieltä valitettavasti löytänyt. Mallihan on aika kiva. Tässäpä nyt kuitenkin sovituskuvat - jospa niistä jotain irti saa, vaikkei koko ihan oikea olekaan. Yllättävän pienet muuten koot näissä shortseissa Lindexin housuiksi. Ei ne nyt niin suuret ole ja kun yleensä kyseisen puljun pienin koko tahtoo pyöriä päällä.

Mutta siis malli on kiva, joten nahkashortseista haaveilevien kannattaa käydä sovittelemassa!

Piipahdin myös Gina Tricotissa pitkästä aikaa ja sieltäkin nahkashortsit bongasin:

Näistä shortseista oli 32 koko juuri passeli ja malli siitä kiva, että kerrankin myös vyötärö istui minulle hyvin. Usein kuin tuollaisissa korkeavyötäröisissä jutuissa minulla tahtoo jäädä vyötäröön löysää. Malli on super simppeli ja ihana! Otin nämä mietintämyssyyn kotiin.

Yritän löytää omasta vaatekaapistani jotain näihin sopivaa. Jos en löydä, saavat pöksyt lähteä takaisin kauppaan. Enää en lankea siihen ansaan, että yksi uusi vaate luo viisi uutta tarvetta:) Mistähän muuten johtuu, että shortsit päällä olo on aina alastomampi kuin saman pituisen hameen kanssa...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig