Teuvo, maanteiden kuningas ja muita oman elämänsä sankareita

Ensimmäistä kertaa koin Jyväskylän MM-rallit tämän kolmen vuoden aikana, jotka olen täällä oleskellut. Muutoin olen onnistunut niitä aika lahjakkaasti väistelemään. Erilaisia huomioita tuli tehtyä:

* Ilman viinaa ei ole kivaa. Sitä pitää kiskoa aamusta asti, jotta jo puolen päivän tienoilla on luukku kiinni.

* Thai "hierontapaikat" pitivät ovensa auki läpi yön... Hyvää bisnestä nääs, kun tukkihumalassa naisille huutelu ja ehdottelu ei tuottanutkaan tulosta nuorille miehille, joiden ainoat tavoitteet rallien ajalle on vetää se kolme päivää viinaa ja saada naista.

* Rallien ajaksi pohjolan juro kansa saa unohtaa kaikki estonsa ja etenkin käytöstapansa. Perheriidat selvitellään mahdollisimman suureen ääneen huutaen ja mieluiten paikassa, jossa on paljon muita ihmisiä. Vierellä oleva puoliso ei juurikaan haittaa muiden naisten/miesten iskemistä. Pissalla käydään siellä missä hyvältä tuntuu, yleisö tässäkin puuhassa on vain plussaa. Ja jokaista vastaantulevaa vastakkaisen sukupuolen ihmistä on velvollisuus iskeä - mitä härskimmin sanankääntein, sen parempi. Ja itsehän olet vain "negatiivinen", jos et tuon oman elämän sankarin pauloihin lankea.

* Tämä tervehenkinen suomalainen harrastus on mahdollista aloittaa mahdollisimman nuorena. Ja lapsosille viinan haku alkosta on sekin vain avuliaisuutta ja toisten huomioon ottamista. Pitäähän niilläkin olla hauskaa... ja kuten ensimmäisestä kohdasta tuli ilmi - ilman viinaa ei ole kivaa.

* Rallien aikana jokainen on rallikuski, jonka tulee haastaa kanssa-autoilijat leikkimieliseen kisaan. Myös bussikuskit haluavat lähteä leikkiin mukaan, jotta matkustajat saavat maistaa vauhdin huumaa!

* Viinan kiskonnan ja pienen, leikkimielisen kaahailun lisäksi on hyvä pistää vähän painiksi, että ruumiinkunto pysyy jokseenkin kohdillaan. Kaveriksi voi pyytää ketä tahansa vastaantulijaa, jolla on kaljapullo kädessä kisakunnon merkkinä.

...että juu. Eipä tainnut olla ihan mun juttu. Mutta kukin tavallaan:)

2 kommenttia

  1. Kiva tietää, että tajuaa itse välttää kyseiset tapahtumat! ;) Tuohan kuulostaa ihan RMJ-festareilta, vähän liiankin kovaa menoa. =D

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Heh:) Juu...ei kyllä ole mun mieleiset kekkerit, mutta jotkut tykkää. Muutenkin tuntuu, että lämmin kesä on vähän sekoittanut ihmisten päät ja tuo viinalla läträäminen on mennyt vähän liiallisuuksiin. Olen myös kuullut, että RMJ ovat aikamoiset pirskeet;)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig