L'oreal lash serum

Kuten videosta voi bongata, ostin siis eilen L'orealin ripsiseerumin. Huomasin kyllä sen markkinoille tulon muista blogeista, mutta ohitin sen ajatellen, ettei tuote varmaankaan toimi. Olen kuitenkin pikkuhiljaa törmännyt tuotearvioihin kyseisestä tuotteesta ja uteliaisuus alkoi heräämään. Pienen harkinnan jälkeen päätin seerumin itselleni hankkia, sillä hinta on aika tavalla kohtuullinen verrattuna muihin tämän tyyppisiin tuotteisiin.


Tuotetta levitetään ripsien tyveen ja ripsiin sekä aamulla, että illalla. Tuote lupaa vähemmän irronneita ripsiä ja yhtenäisemmät ripset - mitä ikinä se sitten tarkoittaakin. Näkyviä tuloksia säännöllisestä käytöstä tulisi näkyä neljän viikon kuluttua.

Vieläkin suhtaudun tuotteeseen hieman skeptisesti, vaikka jotkut ovatkin sillä hyviä tuloksia savuttaneet. Niinpä päätinkin tutkia ripsiäni oikein suurennuslasin kanssa ja katsoa, toimiiko tuote todella. Erityisesti vasemman silmän alaripsissä on kohta, jossa ei juurikaan ripsiä kasva, joten se on tarkkailun alla. Noin 3-4 viikon kuluttua ajattelin tehdä tuotteesta jonkinlaisen arvion, joten jos tuote kiinnostaa, mutta epäilys toimivuudesta on käynyt mielessä, voit odotella tuota arviota ja etsiä sillä aikaa vaikka netistä muita arvioita tuotteesta:)

Vetelin tuotetta ripsiin ja ripsien tyveen eilen illalla ja tänä aamuna. Tuote tuoksuu hieman liimalta ja aamulla peiliin katsoessa siltä se kieltämättä myös näytti. Tuotteen jämät näyttivät ja tuntuivat siis kuivuneelta liimalta. Tuote ehdottomasti tuntuu luomilla hiukan epämiellyttävänä, mutta ei saa herkkiä silmiäni vuotamaan, mikä on iso plussa. Ripsarin alla en ole vielä tuotetta kokeillut.

2 kommenttia

  1. Jään odottamaan innolla arviota :)

    VastaaPoista
  2. Maija: Kiva:) Ainakaan vielä ei ole mitään maata mullistavaa havaittavissa. Kovasti toivon, että aine toimisi, mutta hieman skeptisesti kyllä siihen suhtaudun...

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig