Testing: Stila ULTAmate set

Ostin itselleni joululahjaksi Stilan ULTAmate Stila set, meikkisetin Strawberrynetin alesta, ja hintaahan tällä oli vain n. 15€! Normaalihinta on kait jossain neljän kympin tienoilla? Setti sisältää Stilan joitain hittituotteita.

Nyt olen parisen kuukautta setin tuotteita käytellyt, joten vahva mielikuva suosikeista ja inhokeista on ehtinyt muodostumaan.
En edes yritä lähteä suomentamaan lip glazea. Harmi kun Suomessa tämä kosmetiikkasanasto on aika kehittymätöntä. Huulikiilloksi en tätä menisi ihan sanomaan - koostumus on paksumpi ja hieman tahmaisempi. Väri on kauniin vaaleanpunainen, ja tuote tuoksuu hedelmäpurkalta. Tuotteessa on metallinen kiilto, mutta ei silmällä havaittavia glittereitä. Purkki on hauska valokynämäinen ratkaisu. Käytän tuotetta aika usein, sillä se antaa vähän enemmän väriä kuin pelkkä huulikiilto, mutta uskon, että tahmaisuutensa vuoksi en tule Stilan lip glazeja uudelleen ostamaan.
Tämä sekä huulille, että poskille sopiva monitoimiväri on sävyssä Peony. Se näyttää ennen käyttöä paljon tummemmalta kuin mitä se loppujen lopuksi on. Kuvassa näkyykin purkin keskellä oleva todellinen sävy, ja "koskemattomilla" reunoilla päällykerroksen sävy. Olen käyttänyt tätä nimenomaan poskilla ja pitänyt tuotteesta. Sillä on lähes mahdotonta saada rajoja aikaiseksi, vaikka tuntuu ensituntumalta aika paksulta koostumukseltaan. Sävy on erittäin luonnollinen ja sopii vaalealle iholle kauniisti. Miinusta mielestäni hieman rumasta pakkauksesta.
Koko setin huonoin tuote on mielestäni tämä ripsari, jota en ole kertaakaan saanut onnistuneesti levitettyä. Olen kokeillut siksakkaamalla, pyörittelemällä ja ties millä lisäämiskeinolla, mutta maskara laittaa aina ripseni ihan klönttiin. Lisäksi tämä ripsiväri varisee aika rajusti päivän mittaan ja tuoksuu pahalta. Joten en voi suositella tätä oikein kenellekään.
Illuminating tinted moisturizer on siis kuultoa tuova sävytetty päivävoide. Sävy on 01, ja SPF 15. Tuotteessa tuntuu olevan paljon pigmenttiä ensi alkuun levittäessä, mutta se sujahtaa nopeasti ihon sisään jättäen ihon pinnan hieman "shimmeriksi". Peittävyyttä ei löydy tarpeeksi minun päiväkäyttööni. Ensi alkuun käytin tuotetta meikkivoiteen alla kuultoa tuomassa, mutta nyt olen keksinyt sille toisenkin käyttötarkoituksen. Minun talvi-ihoni on erittäin kuiva, eikä aamulla lisätty kosteusvoide riitä pitämään ihoa kosteutettuna koko päivää. Niinpä päivän mittaan alkaakin aamulla ihan hyvältä näyttäneelle iholle ilmestyä kuivia kohtia poskiin ja otsaan. Tämä tuote kulkeekin nyt aina mukana laukussa, ja lisään sitä ihan meikin päälle, kun noita kuivia kohtia alkaa ilmestyä. Fresh uppaa meikin aika kivasti - tuo kosteutta ja kuultoa kasvoille. Tähän täytyy huomauttaa, että en yleensä käytä puuteria, enkä usko, että tuote toimisi puuterin päälle lisättynä. Meikkivoidemaninen, mieto tuoksu ja riittoisa 50ml purkki. Ei ole aiheuttanut minun iholleni epäpuhtauksia.
Sävy 1 - golightly. Uskomattoman kaunis tumma kulta/pronssisen ruskea. Todella voimakas pigmentti, mutta levittyy silti kauniisti. Luomiväri on viimeistelyltään voimakkaan shimmeri.
Sävy 2 - kitten. Tämä vaaleanpunaiseen ja persikkaan taittava kulttisävy on kaunis ja voimakaspigmenttinen. Pieni määrä sävyä riittää pitkälle. Ei ehkä levity ihan äärettömän helposti, mutta vaalea sävy antaa sen anteeksi. Luomivärin viimeistely on shimmer, mutta siinä olen kyllä erottavani myös hieman glittereitä seassa. Rakenne on joka tapauksessa himpun verran rakeinen.
Sävy 3 - wheat. Tämä sävy ei ehkä erotu joukosta yhtä selkeästi kuin 3 muuta, mutta on toiminut minulla kiireaamujen pelastajana koko (liikkuvalle)luomelle levitettynä. Sävy ei ole ihan yhtä voimakaspigmenttinen kuin kaksi edellistä, mutta levittyy uskomattoman helposti ja kauniisti.  Sävyä kuvaa ehkä parhaiten määritelmä sammutettu (beige)kulta. Viimeisely on shimmeri, muttei yhtä voimakkaasti kuin kaksi edellistä. Hyvä perussävy jokaiseen meikkilaukkuun.
Sävy 4 - mystic. Tämä sävy näyttää purkissa kauniilta, hieman harmaaseen taittuvalta turkoosilta, mutta oli minulle aika pettymys. Pigmentti on  huonoin tästä nelikosta, enkä ole löytänyt sille omasta meikkipakistani mitään sopivaa kaveria. Kaikki muut sävyt tuntuvat näyttävän tunkkaisilta tämän kanssa. Tämä sävy voisi parantua värillisen pohjan avulla, mutta tavallisen pohjustustuotteen kanssa aika turha sävy. Viimeistely on shimmeri, muttei yhtä voimakkaasti kuin kittenissä ja golightlyssä.

PS. Kuvien sävyt ehkä pikkaisen harmaammat mitä sävyt luonnossa ovat.

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen tähän sijoitukseeni. Tykkään Stilan tyttömäisen söpöisestä tyylistä, ja varmaan merkkiä ostaisin, jos sitä Suomesta saisi. Normaalihintaisena en taitaisi tältä mitään tilailla, mutta jos nettikauppoihin vastaavia settejä tulisi aleen, en mene vannomaan ettenkö niitä ostoskoriin klikkailisi:)

4 kommenttia

  1. Olipa kiva testipaketti. :) En ole koskaan käyttänyt mitään Stilalta, mutta olen suunnitellut tilaavani heiltä testaukseen myös yhden "tietyn" setin. ;) Kiitos siis näistä vinkeistä!

    VastaaPoista
  2. NinaV: Aika kiva ylläri oli kyllä kun löysin tuon alesta:) Se on kyllä sääli kun Suomessa ei myydä noita tiettyjä merkkejä, kuten Stila, Benefit jne. Ja tosiaan erityisesti nuo luomivärit tuntuvat olevan Stilalla hyviä!

    VastaaPoista
  3. RagDoll: Pohjustuksen kanssa pysyy hyvin työpäivän ajan. Mutten sanoisi kuitenkaan, että nuo pysyisivät muuttumattomana aamusta iltaan. Kyllä illalla kulumista on jo havaittavissa:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig