suorat hiukset ilman suoristusrautaa

Tänään puristin viimeiset rippeet ulos yhdestä suosikkituotteestani, Wellan Sleek Wonderista. Purkki oli muistaakseni aika edullinen ja tuote on kestänyt minulla harvakseltaan käytettynä reilun parin vuoden ajan!

Levitän tuotetta kaikkialle pyyhekuiviin hiuksiin vajaan yhden pumppauksen verran (lyhythiuksisille taas riittää aivan pikkiriikkinen määrä) vältellen kuitenkin hiusten juurta. Tämän jälkeen föönaan hiukset harjaa apuna käyttäen - ja lopputulos on todella suora ja kiiltävä! Tuote sisältää myös lämpösuojan. Koen, että pitkille ja paksuille hiuksilleni tämä on nopeampi ja helpompi tapa suoristaa kuin suoristusrauta. Lisäksi föönaaminen tuntuu paljon hellävaraisemmalta ja vähemmän kuivattavalta vaalennetuissa hiuksissa kuin suoristusraudan käyttö.

Jos siis haluat suoraa lopputulosta, mutta rahaa olisi vain edulliseen, ei niin laadukkaaseen suoristusrautaan, kehottaisin mielummin kokeilemaan ensin tätä tuotetta!

4 kommenttia

 1. ihan vain jos edullisempi hiustensuoristajatuote kiinnostaa niin minulle joskus eksyi doven silk & straight siloittava hoitovoide, mitä pari(kin) kertaa on tullut käytettyä - ja tämä suoristaa kanssa.. : > plussaa että voi laittaa kuiviin tai pyyhekuivattuihin. kannattaa laittaa illalla tai antaa vaikuttaa hetken pidempään aamulla, kestää vähän aikaa imeytyminen. annostelun kanssa kannattaa varoa. mutta siis, näin ! :) jos haluaa niin kannattaa kokeilla.

  VastaaPoista
 2. minna: Kiitos vinkistä:D Täytyykin ottaa vaikka seuraavaksi kokeiluun!!

  VastaaPoista
 3. Oi hitsi! En oo ees kuullu, et ois mitään muuta tapaa suoristaa kun rauta :o Pitääkin seuraavalla kauppareissulla napata mukaan, kouluun pitäs saada suorat, kun kiharat on ihan valloillaan :D

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Kokeilemaan sitten vaan:)) Vielä täytyy kuitenkin sanoa, että en osaa sanoa miten tehokasta tämä aine on hyvin voimakkaasti kihartuvalle hiuslaadulle. Mutta kokeilemallahan se selviää!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig