kevään vaatehankinnat

Lähtökohtahan on se, etten minä oikeasti tarvitse yhtään mitään. Olenkin tämän talven aikana shoppaillut toooodella vähän vaatteita. Viimeisin ostos taitaa olla alennusmyynneistä se H&M:n vihreä mekko, sitä ennen en edes muista, milloin/mitä olen ostanut, kun puhutaan siis vaatteista ja asusteista.

Kesävaatteita olen muutoinkin aika huono shoppailemaan. En halua satsata niihin paljoa rahaa, ja kun kesä on kuitenkin niin lyhyt aika, tuntuu turhalta hamstrata jotain järkyttävää varastoa vaatteita, joiden käyttöaika on pari hassua kuukautta.

Tänä keväänä kuitenkin joudun ilmeisesti jotain hankintoja tekemään, sillä jo viime kesänä tuntuivat vaatteet, joita oikeasti haluaisin kesällä pitää, puuttuvan vaatekaapistani. Edelleen - kyllähän tuota vaatetta ihan riittävästi on, mutta parilla pienellä lisäyksellä jo vaatekaapissa oleviin juttuihin saisi vähän eloa ja yhdisteltävyyttä.


Mustat balleriinat olivat jo viime kesän ostoslistalla, mutta valitettavasti en niitä täydellisiä löytänyt, joten olin sitten ilman. Ostin kylläkin ne valkoiset balleriinat hopeisin yksityiskohdin, mutta mustat olisivat ehdottomasti monikäyttöisemmät. Mieluiten nahkaa, jotain hauskoja yksityiskohtia ja kohtuuhinta olisi vaatimuslistalla.


Koska en hirveästi ota kesäisin aurinkoa, jäävät bikinit minulla yleensä ostamatta. Nyt bikinitilanne on niin järkyttävä, että tänä kesänä on ehdottomasti yhdet hankittava. Tällä hetkellä kaapistani taitaa löytyä tasan kahdet suht käyttökelpoiset bikinit, joista kylläkin toisten alaosa on muistaakseni hieman liian iso. Toiset taas ovat niin värikkäät, ettei niitä ihan joka tilanteessa voi pitää. Joten jotkut hieman tyylikkäämmät versiot olisivat hakusessa. Ei tarvitse olla mustat, mutta jotkut neutraalit kuitenkin.


Olen yrittänyt löytää rentoa kevät/syystakkia tämän talven ja viime syksyn alennusmyynneistä. Mitään kivaa ei ole kuitenkaan löytynyt, joten ehkä täytyy nyt myöntää tappio ja hankkia kyseinen kapistus ihan normaalihintaisena. Trenssejä ja blazer tyyppisiä takkeja kaapeista jo löytyy, mutta haluasin jotain pikkaisen rennompaa jokapäiväiseen käyttöön. Tämä voisi olla puuvillaa tai kahinakangasta. Henkkiksen nettisivuilla olen nähnyt yhden kivan takin, mutta se ei ole tullut vielä tänne kauppaan, joten odotellaan...


Olen varmaan muutamaan kertaan täälläkin marmattanut, miten tylsistynyt olen siihen niitti/musta/vetoketjuhässäkkämuotiin. Muilla se voi näyttää ihan kivalta, mutta minua se ei oikein pue. Tänä kesänä haluankin verhoutua hieman romanttisempaan tyyliin, johon kuuluu ohkainen puuvilla, pitsiyksityiskohdat ja hillitty tyttömäisyys. Valkoinen, puuteri, vaaleat keltaiset ja hiekan sävyt. Minulla on periaate, että joka kesä on ihan perusteltua ostaa yksi kiva kesämekko ja yhdet ihanat korkkarit, jos ne vain tielle osuvat. Jotain yllä olevan kuvan kaltaista olisi siis hakusessa.


Minusta tuntuu, että minulta puuttuvat ne kivat yläosat. Perusjutut taitavat olla ihan hallussa, mutta pari vähän spesiaalimpaa yläosaa olisi kiva löytää. Jotain henkäyksen ohutta romanttishenkisillä yksityiskohdilla, kiitos!


Nämä kuuluvat yhteen tuon kesämekkokategorian kanssa. Eli jos upeat korkokengät kävelevät vastaan, voin ne ostaan, mutta mikään pakollinen hankinta ne eivät siis ole. Tänä keväänä nudet, nutrian ja harmaan sävyt ovat ehdottomasti minun suosikkilistallani, kun on kyse korkkareista.


Minulla on jonkinasteinen kompleksi jaloistani, mutta tänä kesänä ajattelin heittää epävarmuudet nurkkaan, ja hankkia itselleni kivat shortsit. Lähinnä minua ahdistaa ruikulareidet yhditettynä polviluihin, jotka näkyvät vähän rumasti. Ja tämän kompleksin on muuten aiheuttanut toinen nainen, joka kommentoi jalkojani vähän väärään aikaan itsetuntoni kannalta, joten olkaahan tytskyt varovaisia siitä, mitä kanssasisaristanne sanotte. Malli on vielä hieman epävarma, joten pitää varmaan vain mennä sovittelemaan ja katsoa, mikä nyt näille jaloille sitten sopii;)


Housut! Siis ihan oikeat housut, eikä mitään farkkuja. Housujen löytäminen on minulle aina yhtä taistelua, joten ajattelin ottaa missiokseni housujen metsästyksen. Tämä on yksi vaatekappale, jonka olen päättänyt tänä kesänä löytää, tarkoittipa se sitten miten hirveää sovituskoppirumbaa tahansa!

Minun mielestäni on ihan hyödyllistä kirjoitella jonkinlaista suuntaviivaa itselleen tulevista hankinnoista. Harvoin saan koskaan kyseisten listojen sisältöjä ostettua, mutta ainakin huomio pysyy jollain lailla kohdistettuna tarpeelliseen, eikä niitä heräteostoksia niin paljoa synny.

käytetyt kuvat: Net-a-porter

2 kommenttia

  1. Sulla on kivan tervehenkinen suhtautuminen hankintoihin. Ostat vaan tarpeeseen etkä hamstraa varastoon 60 paria ihan kivoja kenkiä tai 10 kesämekkoa jota kutakin käytät kerran. Näin se pitäis mennä. En ymmärrä niitä jotka ostavat koko ajan kaikkea, ei kukaan tarvi niin paljon tavaraa. Mutta kai me sitten eletään materialistisessa maailmassa missä vaan tavarat tuottaa mielihyvää.

    VastaaPoista
  2. P*lina: Olen yrityksen ja erehdyksen kautta huomannut, että en nauti valtavan tavaramäärän omistamisesta, vaan lähinnä ahdistun siitä. Kyllä minäkin ihan sitä jatkuvaa ostamista vähän ihmettelen, mutta jotkut ihmiset kait vain ovat enemmän sellaisia keräilijäluonteita. Itse nautin järjestyksestä ja harmoniasta, ja ison tavaramäärän kanssa se on jokseenkin mahdotonta saavuttaa. Lisäksi asiaan vaikuttaa varmasti se, että olen muuttanut niin monia kertoja elämäni aikana, että arvostan sitä, ettei omistuksessani ole mitään turhaa ja käyttämätöntä:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig