so fresh so clean

Kävin vielä hyödyntämässä alennusmyynnit, ja ostamassa kasvojenpuhdistustuotteet, jotka olivat aivan lopussa. Lumenen sarjaa myyjätyttö suositteli hyvin meikin puhdistavaksi, ja kuivahkolle iholleni sopivaksi. Hinta oli Sokoksessa alennettu, ja siihen kuuluivat tuollaiset jättikoot, joten otin tuotteet kokeiluun. Jos nyt kipitätte tuotteet ostamaan, varokaa kasvoveden kanssa, sillä minun purkistani oli tihkunut tuotetta muovipussiin! Onneksi ei kuitenkaan sattunut suurempaa vahinkoa.

Monet ovat kehuskelleet tuota The Body Shopin Camomile silmämeikin putsaria, ja päätin kokeilla myös sitä. Yllätyin tuotteen suurehkosta koosta ja kohtuullisesta hinnasta. Purkki on oikeasti ainakin tuplakokoinen niihin putsareihin verrattuna, joita olen aiemmin hankkinut. Kirjoittelen näistä tuotteista sitten arviota, kunhan olen niihin kunnolla tutustunut.


9 kommenttia

 1. Tuo silmämeikinpoistoaine on ollut oma suosikkini jo vuosia. :-)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin kokeilla silmämeikinpoistoainetta... vaikuttaa hyvältä

  VastaaPoista
 3. Bisquits: Jee, jee:D Kivaa kuulla positiivisa kokemuksia. Pikkaisen kuitenkin jänskätti noin iso purkki ostaa, kun ei voi ikinä olla varma tuotteen sopivuudesta itselle. Mutta tosiaan - en ole kuullut yhtään negatiivista arviota kyseisestä tuotteesta!

  VastaaPoista
 4. Piia: Tuostahan löytyy myös se vedenkestävälle meikille tarkoitettu versionsa - siitä en ole tosin kuullut arvioita keneltäkään. Mutta tosiaan alle 10€ maksoi tuo hillitön purkki:)

  VastaaPoista
 5. Sen verran olen kuullut negatiivista tuosta, että joku on valitellut, ettei aine pese kaikkea kunnolla pois. Sitä en allekirjoita itse - mulla on lähtenyt kaikki tosi hyvin pois, käytän esim. nestemäistä rajauskynää päivittäin ja pesen tuolla pois. Lisäksi aine on hellävaraista silmille. Mutta kannattaa tietty itse kokeilla. :-)

  VastaaPoista
 6. :D vois kokeilla, tänään tuli postissa oriflamen kaupanpäälinen ja näyttäis olevan vedenkestävä....

  VastaaPoista
 7. pesen itse kasvoni aina vain saippualla (: joksikin teen kasvohoidon kahdesti viikossa kotona.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, silmämeikinpoistoaine alkaakin olla lopussa :)

  VastaaPoista
 9. Bisquits: Itse vetäisin silmämeikit tuolla eilen illalla pois, ja lähti kyllä moitteettomasti. Paremmin kuin vaikkapa Lumenen vastaavalla! Ainut miinus oli sellainen hiukan tahmainen tunne luomilla, jonka aine jätti. Toisaalta kyllä puhdistan aina ensin silmät, ja sen jälkeen kasvot, joten tuo tahmainen tunne sen myötä heti hävisi.

  Piia: Tuo vesiliukoisten meikkien putsari on nestemäinen, ja ilmeisesti se vedenkestävän vastaava on geelimäinen. Kerro sitten ihmeessä kokemukset, jos siihen vedenkestävän meikin putsariin päädyt:)

  Sirpa: Voi kun olisikin helppoa, jos pelkällä saippualla pärjäisi. Tiedän kyllä monta ihmistä, joiden iho voi ihan hyvin pelkällä saippuan voimalla:) Itselläni saippuapesu kuivattaa niin älyttömästi, etten valitettavasti voi siitä kasvoille edes haaveilla...

  dolce: Nyt vain sitten kokeilemaan:) Yhden kokeilukerran jälkeen kokemukset tosiaan oli, että tosi hyvin poistaa meikin, eikä mitenkään kirvele tai ärsytä silmiä. Jouduin kuitenkin huuhtomaan aineen jämät vedellä pois, minkä teen kyllä aina joka tapauksessa.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig