pieni paketti

Voi miten pienet asiat voivatkaan saada joskus ihmisen onnelliseksi. Yksi näistä pienistä jutuista on minulle Strawberrynetistä tilaaminen. Ensinnäkin säästän ihan älyttömästi rahaa, kun keskitän sinne hankintani. Esim. Diorin mekkivoiteet maksavat siellä 50€ sijasta n. 35€. Bare mineralsin meikkipohjan voi bongata sen 50€ sijasta 25€:lla!! Nyt vain muutamia juttuja mainitakseni.  Ja toiseksi, rakastan mennä postiin hakemaan niitä pieniä paketteja, joita koristaa söpö lila silkkinauha.

Mitäs sieltä paketista tällä kertaa paljastuikaan...

Eli Benefitin luomivärin pohjustajahan sieltä paketista sitten paljastui. YouTuben meikkiguru makeup by Tiffany käyttää tätä aina meikeissään, ja pitää tätä parempana kuin sitä legendaarista Urban Decayn Primer Potionia, joten päätin ottaa tuotteen kokeiluun. Kertoilen sitten tuotteesta lisää, kunhan olen saanut sitä jonkin aikaa testailtua.

Jälleen on sanottava, että Strawberrynet pelitti loistavasti. Toimituksessa kesti alle viikko, ja tuote oli hyvin pakattu. Erona muuten viime kertaan oli se, että paketti oli tällä kertaa merkitty lahjaksi, ja itse tuotekin oli paketoitu tuohon söpöön, violettiin paperiin. Olisiko tullijutut tiukentuneet, vai mikä olisi syynä, kun tuotteen hinta oli kuitenkin niin alhainen...

7 kommenttia

 1. Oijoi, kerro ihmeessä miten tuote toimii! =) Oliko niin, että strawberrynetistä tilattaessa ei tarvinnut maksaa postimaksua? Olin juuri tilaamassa tuotteita toisaalta, mutta onneksi luin tämän ennen sitä. ;)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Ehdottomasti kerron, kunhan saan jokusen käyttökerran ensin alle! Mutta jos tulee kiire, niin käy katsomassa tuon Tiffanyn sivuilta. Siellä oli ehkä jokin arvostelu, tai sitten siitä oli maininta suosikkituotteet videossa tms.

  Strawberrynetissä ei tosiaan ole postimaksua, paitsi tuoksuissa. Ja se tietysti pitää muistaa, että firma on Hong Kongissa, joten tilaus kantsii junailla alle 45€. Toinen vinkki on tilata jokainen tuote yksitellen, jos tilaat useampia juttuja, koska kymmenennestä tilauksesta alat saamaan kaikesta -10% alennusta!

  VastaaPoista
 3. Tuostahan sitten kilpakaveri juuri ostamalleni luomivärin pohjustajalle. Täälläkin odotellaan testituloksia mielenkiinnolla :)
  Ja hyvä tietää lisää mansikkanetistä, kiitos vaan! :)

  VastaaPoista
 4. Cherry: Harmittaa kun Suomessa on niin huonot valikoimat pohjustajia. Varmaan joskus kokeilen sitten sitä suosittelemaasi Too Facedinkin pohjustajaa:)

  VastaaPoista
 5. Varmaan on tiukentuneet tullin syynäykset tuon straberryn osalta.Itselläni jäi juuri tulliin ko.paikasta tullut paketti vaikka paketin pällä lukikin ihan oikea hinta,joka jäi sen alv rajan alle.
  Eihän siinä mitään kun en mitään ylimäärästä joutunutkaan maksamaan,harmitti vaan kaikki ylimääränen soittelu kun ei itsessä ollut vika :(

  VastaaPoista
 6. Nena: No kävipäs sinulla huono tuuri:/ Vaikka tosiaan... jos ulkomailta jotain tilaa, saattaa se tavara jäädä sinne tulliin oli se sitten minkä hintainen tahansa. En usko, että ne jotain tiettyä firmaa siellä syynää, mutta voi olla, että linja olisi tiukentunut vaikka EU:n ulkopuolelta tulevissa paketeissa tms.

  Jotkut firmat (en nyt muista oliko strawberrynet yksi niistä) kuulemma saattavat jopa maksaa ne tullimaksut, jos paketti jää ylihintaisena tulliin, kunhan lähettää niille kaikki tositteet asiasta. En tosin uskalla suositella tätä tekemään, jos ei ole varmaa tietoa;)

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitos tästä -10% vinkistä! Taidan sieltä tilailla seuraavat meikinpoistotuotteet ja rasvat kun omat on loppu. ;)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig