ale "shoppailuja"

Tänään oli vihdoin ja viimein sellainen olo, että jaksoi lähteä kaupungille alennysmyyntejä katsomaan. Ja ihan hyvin olisi joutanut jättää koko reissun välistä! En löytänyt mitään muuta kuin kaksi Mavalan pikkuruista kynsilakkaa. Edes sitä OPIn lakkaa, jota lähdin etsimään, ei löytynyt:/ Ilmeisesti Kicksissä oli sitä joskus ehkä ollut, mutta nyt eipä löytynyt enää. Eikä Helsingin reissua ole lähiaikoina näköpiirissä...ehkä pitää alkaa jostain netistä tilailemaan. Kävin Sokoksessa tsekkaamassa kosmetiikka-alen (joka oli muuten aika surkea), Anttilassa sama juttu (ale oli vielä surkeampi - vain jotain joulusta jääneitä saippuapakkauksia oli alessa), Kicksissä, Gina Tricossa, Benettonilla, Aleksi 13:sta ja Vero Modassa. Monta kauppaa jäi välistä, mutta olin niin pettynyt koko alejuttuun, että päätin lähteä kolmen tunnin kiertelyn kuluttua kotiin.

Kaikkein suurin järkytys tuli eteen Gina Tricotissa - paikka oli täynnä sellaista lumppua, että aloin voimaan pahoin. En ole kyseisessä liikkeessä vähään aikaan käynyt, joten todellisuus pääsi yllättämään. Täytyy kyllä sanoa, että H&M on ihan eri tasolla kyseisen puljun kanssa. Siellä sentään vaatteet eivät näytä ihan harrastelijan kokoon kyhäämiltä ja materiaaleihin, ja niiden sopivuuteen tietyssä mallissa on hieman enemmän kiinnitetty huomiota. Gina pullisteli sitä ohutta trikoota, joka reikiintyy viimeistään kolmannessa pesussa, ja niitä ihmeellisiä satiinirietaleita paljeteilla, jotka ilmeisesti on bilevaatteiksi tarkoitettu. Jaiks!

Jotain oikeasti kivaa löysin vain Aleksi 13:sta ja Benettonilta. Aleksissa oli alessa yhdet konjakinruskeat mokkanilkkurit, joita olen syksystä asti sillä silmällä vilkuillut. Mutta edelleen se 37 oli liian iso ja 36 liian pieni, joten ostamatta jäivät. Benettonilla sovittelin suoria (villa)housuja, jotka muuten olivat kokonsa puolesta hyvät, ja materiaali laadukas, mutta malli ei vain istunut. Minullahan tuo suorien housujen osto on tuskaa, kun sopivan pientä kokoa ei tahdo löytää mistään. Siellä oli myös ihan mieletön takki, jota en kuitenkaan ostanut. En tarvitse takkia, ja hinta oli vielä -30%:n alennuksen jälkeen vähän turhan kova heräteostokselle... Mutta ehkä pitää käydä alen lopussa tsekkaamassa, josko prosentit olisivat kivunneet ylös:)

No kaikki, mitä sitten alesta löysin, on tässä:


En sen kummemmin lähtenyt alesta mitään etsimään, mutta silti lopputulos oli hiukan pettymys. No ainakin rahat säästyivät:)

2 kommenttia

  1. samaa mieltä ginan räteistä (saatoin itsekin käydä siellä pitkästä aikaa alemetsällä, yögh.). jotenkin musta ne on huonontuneet entisestään viime aikoina. kaikki materiaalit ihmeellisiä staattista sähköä ritiseviä ohuita muovikankaita ja vaatteet täynnä langanpätkiä ja roikkuvia nappeja. ainakin tampereella siellä on muun hyvän lisäksi vielä joka kerta eurodiskopoppi ihan julmetun kovalla ja hirveä teiniryysis.

    VastaaPoista
  2. tiiti: Niinpä. Jouduin hieraista silmiä, kun luulin, että olin vahingossa astunut sisään Fiorellaan! Ja kun Ginastahan ennen muinoin löytyi tosi kivojakin juttuja. Harmi kun on tyyli vähän muuttunut. Täällä alamäki tuntui alkavan siitä, kun myymälätilasta lähti puolet pois. Nyt liike on aika pieni koppi täynnä kamaa = mahdoton ilmeisesti pitää jonkinlainen järjestys yllä. Ja noista matskuista ja työn laadusta ei voi kyllä sanoa mitään positiivista...

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig