Tämän hetken lempparit - osa 2


Aika lailla täydellinen nude huulipuna löytyy niinkin edulliselta merkiltä kuin GOSH. Sävyn nimi on Darling (134). Sävy on siis täydellinen - ei missään nimessä pinkki, muttei kuitenkaan saa näyttämään huulia "kuolleelta", kuten jotkut nudepunat tuppaavat tekemään. Levittyy kivasti ja pysyy ihan ok. Minusta jopa huulipunan hylsy on tosi tyylikäs:) Nude punien kanssa täytyy huolehtia tarkemmin, että huulet ovat hyvin kosteutetut ja kuoritut. Tässäkin käytän sitä baby oilia, jota sivelen huulille, jonka jälkeen käsittelen ne vanhalla hammasharjalla. Ja pehmeät tulee!


Sain ystävältäni vähän erilaisen joulukortin. Kirjekuoresta paljastui tämä hänen itse tekemänsä pehmonekku, ja pieni kirje. Koriste killuu jo joulukuusen oksalla ja kirje luettu huolellisesti läpi. Aivan ihana idea minusta!! Tälle kortille tulee käyttöä joka joulu - toisin kuin niille pahvisille sisarilleen.


Nämä korvikset ovat Spirit Storesta. Ja olen niihin aivan rakastunut!! Ne ovat aika suuret laatat, mutta silti ihanan kevyet. En tykkää niistä painavista roikkukorviksista, jotka repivät korvelehtiä. Tällaiset korvikset näyttävät minusta kivoimmalta hiukset auki  - kun ne vilkkuvat sieltä hiusten seasta. Hintaa jäi -20% alennuksen jälkeen 4 euroa.


Lumenen Arctic Aqua voiteet yölle ja päivälle pitävät rutikuivan talvi-ihoni ruodussa. Kosteuttavuuden lisäksi rakastan näiden tuotteiden hintaa - lähimarketissa paketin hinta on vajaa 6 euroa!


Ei siitä pääse yli eikä ympäri, että Henkkiksen perustopit ovat talvi- ja miksei myös kesäpukeutumiseni kulmakiviä. Ja erityisesti rakastan tätä ohutolkaimista mallia. Jostain syystä tämä malli istuu minulle aivan eri tavalla kuin ne muut. Tätä toppia minulta löytyy ainakin mustana, harmaana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja violettina. Seuraavaksi haluan sen ihan perussinisen topin. Pesen aina nämä perustopit käsin, jotta ne säilyttävät mallinsa ja kokonsa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig