harmaan sävyjä

Pitkästä aikaa päivän asu! Nyt kun ilmat ovat vielä aika leudot, on kivaa pukeutua hieman kevyemmin, kun villakankainen takki lämmittää ulos mentäessä. Talvella takin alle pakataan hirveä kerros neuletta ja huivia, jos hameella mielii liikkeelle lähteä, mutta nyt tarkenee ihan vain lyhythihaisellakin paidalla.Yksinkertainen neulospaita pienillä puhvihihoilla, hopeanharmaa minihame ja tietysti korkokengät - nyt kun niitä vielä voi ilman liukastumisvaaraa käyttää. Paita H&M, hame Vero Moda ja kengät Aleksi 13.Rannekorut Gina Tricot, kaulakoru River co ja sormus on saatu lahjaksi. Sormuksessa toistuu kivasti kaulakorun sydänteema.

4 kommenttia

 1. Kiva asu ja kauniit korut. Minäkin eilen viiletin innoissani legginsseissä menemään, kun on niin leuto sää. kylläs itä paukkupakkasilla sitten taas puetaan kerroksia päälle!

  VastaaPoista
 2. Jos pelkäät koroilla liukastelua, niin käy laitattamassa kengän pohjiin sellaiset kumiset puolipohjalliset. Pitää hyvin, vaikka olisi vähän jäinenkin keli. =)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo saappaat! :) oi voispa täälläki käyttää korkkareita tähä aikaa vuodesta ilman pelottavaa liukastumisvaaraa.

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Muutamiin kenkiin olen pohjalliset teettänyt, mutta tämä Jyväskylä on niin mäkistä aluetta, ettei auta, vaikka laittaisi nastat kenkien pohjiin:)

  Marge: Kiitti:) Juu... nyt pitää nauttia kun vielä tarkenee!!

  eelina: Kiitti:D Helsingissä ollessa rakastin sitä, kun korkkareita pystyi ihan rauhassa käyttää koko vuoden. Täällä Keski-Suomessa se ei todellakaan onnistu, mutta ilmeisesti tilanne on kuitenkin pikkaisen parempi kuin ihan pohjoisessa:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig