Haaste

MouMou haastoi kaikki, joiden etunimen toinen kirjain on a, tekemään seuraavan haasteen:

1. Kolme viimeisintä ostostani: Kosmetiikasta Stilan meikkisetti, Estee Lauderin huulikiilto ja L’orealin poskipuna. Pukeutumiseen liittyen feikki Uggsit, Lindexin vetoketjulaukku ja Gina Tricotin biker jakku.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Parin mallin ja blogittaren nimet sieltä taitaa löytyä, muttei ketään suurempaa julkkista:)

3. Viimeksi googlasin: Vaaleaihoisia, sinisilmäisiä julkkiksia yhteen väreihin liittyvään juttuun, jonka olen ajatellut kirjoitella.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni: Kalliit Seven for All Mankind farkut, jotka venyivät miltei käyttökelvottomiksi.

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä: Kukkaro, tussi, avaimet, pieni meikkilaukku, muovipussi, passi, käyntikorttikotelo.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa: Tämä on liian vaikea… en osaa sanoa. Ehkäpä mummolaan vievä tie.

7. Tyypillisin asuni: Farkut/ legginssit, tunika ja neule.

8. Hienoin/kallein ostokseni: Patrizia Pepen ihana villakangastakki.

9. Olen riippuvainen: Ei ole kovin montaa asiaa täällä maan päällä, josta en voisi luopua, joten en voi sanoa olevani riippuvainen. Tietysti muut ihmiset, ruoka jne. ovat asioita, joista en halua luopua, mutta kaikenlaista riippuvuutta yritän välttää.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: Pieni ripaus tyttömäisyyttä ja naisellisuutta - kuitenkin pelkistetyssä ja modernissa muodossa.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi: Sen pitäisi tietysti olla paikka, josta löytyy kaikki vaatteista alusasuihin, kosmetiikkaan, ruokaan jne. Eli varmaan Stockmann.

12. En ole ikinä ostanut mitään: Aika monesta nettikaupasta en ole ostanut mitään.

13. Parhaat outlet-löydöt: Thierry Muglerin pikkumusta mekko taitaa olla paras. En hirveästi käy outleteissä.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin: Hmm… Ehkäpä Sienna Miller.

15. Seuraava suuri hankintani on: Vaatteiden osalta ei ole mitään suuria hankintoja tiedossa. Varmaan alennusmyynneissä tulee palamaan jonkin verran rahaa. Saumuriin yritän pikkuhiljaa roposiani säästää.

16. Tyyli-ikonini on: En ihaile ketään niin paljon, että voisin kutsua häntä ikoniksi. Ihailen kauniita kokonaisuuksia kenen tahansa yllä.

17. Kenkävalikoimassani on: Puute nilkkurien kohdalla… en ole kuitenkaan ihan vakuuttunut, että aion ne edes hankkia.

18. Unelmieni laukku on: Chanelin klassikko hopeisilla metalliosilla.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun: Tällä hetkellä kulutan ainoastaan päivittäiseen kosmetiikkaan – varmaan noin muutamia kymppejä kuussa.

20. Verkossa shoppailen mieluiten: Mieluiten en shoppaile netissä;) Mutta jos jotain ostan, tilaan tuotteita, joita ei paikkakunnaltani ole saatavissa, tai saan ne netistä halvemmalla. Strawberrynet taisi nousta heti eka tilauksen jälkeen suosikiksi.

21. Suosikkimuotiblogini on inspiroiva, positiivinen, laaja-alainen aiheiltaan, ”aikuinen” (ei siis turhaa angstia), jollain tavalla samaistuttava.

22. Olen kauneimmillani: Varmaan silloin kun olen laittautunut kivasti ja muutenkin on hyvä ja onnellinen fiilis.

23. Makutuomarinani toimii: Minä itse. Tykkään yleensä shoppailla yksin.

24. Hiukseni ovat: Järkyt:D Niitä pitäisi taas leikata ja värjätä. Mutta siis vaalennetut ja pitkähköt.

25. Toiveammattini on: Itsenäistä, haastavaa ja luovaa työtä joustavilla työajoilla ja hyvällä palkalla. Jotain, millä on merkitystä. Figure that out!

Haastan kaikki, jotka eivät haastetta ole vielä tehneet!

2 kommenttia

  1. Tuo on ihana tuo sun uus banneris=) Nätti kuva!

    VastaaPoista
  2. Keke: Oi kiitos:) Vähän kesäinen se taitaa olla, mutta saa nyt kelvata jonkin aikaa! Itse tykkäilen vaihtaa banneria parin kuukauden välein, kun alkaa vanha kyllästyttämään, mutta ehkäpä joskus saan tehtyä sen täydellisen, jota ei tarvii vaihtaa!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig