dilemma

Minullahan on ollut tapana ostaa itselleni joululahja. Jotain, jota en ehkä normaalisti raaskisi ostaa, mutta kuitenkin haluan. Viime vuonna lahja oli muistaakseni Rachel Zoen kirja, tämän joulun lahja on vielä mietinnässä. Tässäpä päällimmäisenä mielessä olevat vaihtoehdot:
Haaveilen MACin siveltimistä, mutta siveltimiin uppoaa aika paljon rahaa, joten joutuisin ostamaan niitä muutaman kerrallaan. Asiaa vaikeuttaa se, että kyseistä sarjaa ei taideta myydä muualla kuin Helsingissä, joten tuollainen vähitellen hankkiminen ei oikein toimi. Olen yrittänyt etsiä netistä jotain laadukasta, mutta kuitenkin kohtuuhintaista sarjaa, jonka voisin hankkia. Ainakaan vielä ei ole napannut. (Kuvassa siis Nellyn, ei MACin siveltimet)
Olen tainnut täällä aiemminkin mainita, että haluaisin hieman maskuliinisen rannekellon. Näitä kahta olen katsellut sillä silmällä, joskin oikean puoleinen taitaa olla lähempänä sitä, mitä haen. Vaaleanpunainen on vain niin karkki:) Noiden kellojen hinnat pyörii noin 110-120 € tietämillä.
Olen jo jonkin aikaa pitänyt silmällä erästä meikkisettiä eräällä nettisivulla. Salaperäistä:D Kyseessä ei siis ole tuo kuvan juttu, vaan ihan toinen setti, johon kuuluu kaikkea kivaa. En halua siitä hirveästi huudella, koska kyseessä on ihan mieletön diili, enkä missään nimessä halua, että se menee ohi suun ennen kuin päätän, mitä sen kanssa teen. Meikkisetti sisältää varmaan lähemmäs sadan euron arvosta kosmetiikkaa ja maksaa vain n. 30€. Jaiks!! Olisin sen jo ehdottomasti tilannut, mutta mutta... Kyseinen tilaus pitäisi maksaa luottokortilla, enkä haluaisi enää tämän kuun laskuun mitään ekstraa. Toisaalta pelottaa, etten ehdi omaani saada, jos odotan ensi kuuhun. Kamala dilemma:D

Heitetäänpäs mukaan vielä yksi ekstra. Olen haaveillut jo pitkään saumurista. Toisaalta olen myös tavannut sijoittaa joululahjaksi saamani rahat johonkin suurempaan juttuun, joten ehkä tämä hankinta voisi odottaa sinne asti.

Mikä teidän mielestänne kuulostaa fiksuimmalta hemmottelulahjalta?

Kuvat: Nelly.com

6 kommenttia

 1. Oi, kunnon meikkisiveltimet olisi kyl niin luksusta!

  Mulle on nyt tulossa yhdet kengät postissa. En ole tosi pitkään aikaan ostanut mitään arvokasta itselleni ja kirppareiltakin aina vain vähemmän ja vähemmän. Olen siis päättänyt nyt, että saan vähän hemmotella itseäni ja tilata ne kengät, koska oon suoriutunut syksyn työharjoittelusta ja urakoinut siihen päälle opinnäytetyön kanssa ja selvinnyt vieläpä kaikesta kiireestä ja stressistä hengissä.

  VastaaPoista
 2. öö..vaikee valinta. Mä just tänään kirosin mun sivellin valikoimaa. Surkeita. Joten tuo eka ois luksusta..mut sit taas tuo meikkisettikin ois kiva..Äh. Kaikki on kivoja=) Vaikeeta!

  VastaaPoista
 3. Janita: Olen vähän ajatellut kokeilla Make up Storen siveltimiä, niitä kun olisi helposti saatavissa joka puolella. En tosin ole tainnut lukea niistä mitään arvioita, joten ehkä pitäisi ottaa ensin selvää, ennen kuin menee mitään ostamaan.

  Ehdottomasti kyllä ansaitset kengät:D Minä vähän ajattelin, että kunhan saan tämän kandin lopullisesti pois alta, voisin tarjota itselleni jonkin hemmotteluhoidon kosmetologilla.

  Keke: Juu...siis minunkin siveltimeni on ihan surkeita ja aika vanhoja. Puuterisivellin taitaa olla lähes 10 vuotta vanha:O Ainakin se on ollut sitten laadukas:)

  Vähän ajattelin, että ehkä nuo sivellinjutut alan kuitenkin uusimaan pikkuhiljaa, joten lahjaksi olen (ehkä) päätymässä siihen meikkisettiin:)

  VastaaPoista
 4. Itse ostaisin ehdottomasti tuollaisen ison kellon. Vaikka hyvät siveltimet ovat myös todella tarpeellisia. Itselläni on vuonna -99 maskeerauskoulussa hankkimani aitokarvaiset siveltimet vieläkin käytössä. Vain puuvarret ovat hieman pesuissa kärsineet.

  VastaaPoista
 5. Hyviä vaihtoehtoja, mutta ehdottomasti saumuri! Se on ehkä kallein, mutta se kestää ikuisuuden ja sen avulla saat tehtyä lisää mukavia juttuja. =) Saumuri on myös omalla haavelistalla, mutta en usko, että se kannattaa minun kohdallani, kun ompelukonettakin olen käyttänyt alle 10 kertaa puolentoistavuoden sisällä. =D

  VastaaPoista
 6. melina: Sivellinkokoelmani kaipaisi kyllä todellakin täydennystä, varsinkin nyt kun olen taas innostunut enemmälti luomivärien käytöstä! Haluaisin myös kokeilla meikkivoidesivellintä, koska sieni kuivattaa liikaa ihoa. Kello on ihana, mutta pikkaisen pelkään, että se saattaisi jäädä liian vähälle käytölle. Ajattelin pikkaisen odotella ja katsoa, josko se päätyisi aleen:D

  RagDoll: Itse luulen, että saumuri voisi lisätä ompelua omalla kohdallani. Olen jollain tasolla aika perfektionisti, enkä pidä aina ompelukoneen huolittelua riittävän siistinä. Riippuu vähän kankaasta. Sormet oikein syyhyää ajatuksesta päästä kunnolla trikoiden kimppuun, joiden kanssa minusta saumuri on miltei must:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig