Christmas wishes

Tänä jouluna minulla ei ole mitään suuria toiveita. Itse asiassa olen päättänyt esim. vaatteiden kohdalla olla hankkimatta mitään ennen alennusmyyntejä. Alennusmyynneistäkin hankin vain ne tarpeelliset: perustoppeja, parit kotiverkkarit ja huppareita, alusvaatteita, sukkia, ehkä jonkin takin tai laadukkaan neuleen. Ihan huomaamattani tästä ostohaluttomuudesta on kehkeytymässä miltei puolen vuoden ostolakko...aika hurjaa!!

No tässäpä kuitenkin jotain pientä, joille en nenääni nyrpistelisi, jos lahjapaketista jotain tällaista paljastuisi:


Olen aika hurahtanut kynsijuttuihin juuri nyt, joten kaikkia ihania kynsilakkoja ottaisin oikein mielelläni vastaan:) Myös kynsitarrat ja muut oheistarvikkeet ovat erittäin tervetulleita!


Jokin suloinen yö- tai oloasu voisi olla kiva ylläri. Hello Kittyllä ei kait koskaan voi mennä liian pieleen...


Koruja on aina kivaa saada. Tänä jouluna korvikset voisivat olla paikallaan, kun itse ei niitä koskaan tule ostettua.

Näiden lisäksi kirjat, kynttilät, kaikki hemmottelutuotteet ja tuoksut ovat aina ihania lahjoja! Hirveästi en mitään kodinsisustusjuttuja nyt haluaisi, kun ensi vuonna on varmaan taas muutto jonnekin päin maailmaa tiedossa. Ei tee mieli hankkia lisää kamaa, kun tietää, mikä homma niiden pakkaamisessa taas odottaa:)

Kuvat: H&M, OPI

3 kommenttia

  1. Samoja toiveita täälläkin=)Mä oon kans sanonu että kodinsisustusjuttuja en kauheesti halua ku toivon vaan et pääsis tästä muuttamaan ni ei sit jaksa raijata
    niitä kamoja ees taas=)

    VastaaPoista
  2. *~SL: Ne on kyllä ihanat!!! Henkkiksestä saisi:D

    Keke: Mä olen täällä kämpässä aika lailla jo minimoinut tavaran määrän, kun tämä on niin pieni, mutta aina sitä tahtoo sitä tavaraa jotenkin nurkkiin ilmestyä:) Muutenkin olen muuttanut niin miljoona kertaa, että olen oppinut vähentämään kaiken irtaimen minimiin.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig